SUVISED HETKED Keit Pentus-Rosimannus naudib tütrekesega kuuma rannailma

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannus.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannus. Foto: Tairo Lutter

Suvi on lõpuks Eestimaale kohale jõudnud ning supelrannadki on rahvast pungil. Oma esimesi hetki rannaliival naudib ka rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse tütreke. 

«Ema-tütre jutud,» kirjutab rahandusminister Keit Pentus-Rosimannus oma värskes Instagrami postituses ning jagab armsat kaadrit rannaliivalt, kuhu on kaasa võtnud ka mullu augustis sündinud tütre Iti Loretta

Instagrami tehtud postitustest on näha, et tüdruk sirgub jõudsalt ning teeb juba esimesi katsetusi iseseisvaks eluks. 

«Kaitseme alati su õigust teha vabalt valitud ajal natuke pulli ja väikeseid lõbusaid trikke,» kirjutas minister 1. juunil ehk lastekaitsepäeval, kui jagas oma jälgijatega lõbusat fotot, millel näha üleni toiduga koos rõõmsat lapsukest.

Keit Pentus-Rosimannus (46) ja Rain Rosimannus (53) tegid lapseootuse avalikuks möödunud aasta maikuus, kui kinnitasid, et väikest ilmakodanikku võib oodata suve lõpus.

Pikalt esiklapse sündi oodanud Rosimannuste pere imeline päev jõudis kätte 9. augustil 2021, kui sündis tütar, kellele pandi nimeks Iti Loretta. «Tere tulemast, kallis tütar!» jagas Pentus-Rosimannus õnnelikku uudist oma Instagrami kontol. «Meie pisike ime sündis eile lõuna ajal ja seda kõike ületavat õnnetunnet on tegelikult võimatu sõnadesse panna,» kirjutas ta mullu 10. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles