KLÕPS ⟩ Helen Adamson täitis ühe oma unistuse: tuvisid oli vähem kui ma lootsin, aga...

Elu24
Copy
Laulja Helen Adamson.
Laulja Helen Adamson. Foto: Madis Sinivee

Muusik Helen Adamson rõõmustab ühismeedias, et Milanos täitus üks tema väike unistus. 

«See oli üks mu väike unistus, teha Milanos katedraali ees tuvidega pilti,» kirjutab lauljatar Instagramis, jagades vahvat fotot.

Kuigi klõps sai tehtud ja unistus täidetud, tunnistab Helen Adamson, tuvisid oli vähem, kui ta soovis. «Ma vannun, et kui meie seal olime, oli tuvisid vähem, kui ma lootsin, aga kui läksime asju autosse viima ja jalutasime 15 minutit hiljem katedraali juurde tagasi, olid kõik tuvid kadunud! Reaalselt need vähesed tuvid, kes seal olid, lendasid minema, kui minu pisike unistus sai täidetud.»

Muusiku sõnul on tal alatihti sedamoodi, et mõni pisike südamest tulnud unistus vajab täitumist. «Tunnen siis, kuidas elu toetab ja hoiab, kõik on õiges voolamises. Piisas vaid aasta tagasi öelda, et sooviksin näha väikest ja suurt kirjut rähni koos ühe puu peal, kui mõni päev hiljem, minu imestuseks, läks soov täide! See hetk oli nii eriline, et siiani tundub uskumatu, et nõnda läks,» meenutab ta.

Unistustest rääkides tunnistas Adamson, et on ka asju, mis ei ole teatud põhjustel täide läinud. 

«Tagantjärele näen, et need olid puhtalt edevusest ja egost tulnud soovid, mis oleks täitudes mu elu pigem kahjustanud,» tõdeb ta. «See, mida päriselt vajame ja mis meid toetab, tuleb ellu nagunii. See, mida me ei vaja, kaob varem või hiljem, kinni hoida ega survestada ei maksa midagi ega kedagi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles