Rosanna kehastub «Ühikarottides» naiivseks tallaaluseks maaplikaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna toimus Tallinna Tervishoiu Kõrgoolis «Ühikarottide» uue hooaja pressiesitlus. Kohal olid nii saate produtsent Tuuli Roosma, kõik üheksa uut näitlejat ning loomulikult Ühikamutt Salme.
Täna toimus Tallinna Tervishoiu Kõrgoolis «Ühikarottide» uue hooaja pressiesitlus. Kohal olid nii saate produtsent Tuuli Roosma, kõik üheksa uut näitlejat ning loomulikult Ühikamutt Salme. Foto: Jelena Rudi

Selle nädala neljapäeval saab uue hoo sisse populaarne noorteseriaal «Ühikarotid – õed », mis üllatab fänne täiesti uute tegelastega ning heidab pilgu meditsiinikooli seinte vahele.

Üheks sarja tegelaseks on superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud Rosanna Lints, kelle mängitav tegelaskuju kannab nime Lotta. Neiu n-ö lavapartneri Adeele Tähemaa sõnul tehakse Rosannast üsna leebe ja naiivne maalt pärit tütarlaps. «Karakterilt on ta pigem teiste tallaalune. Päriselus ta muidugi selline inimene pole,» naeris Adeele, kes teeb sarjas noore blondi ja suhteliselt ülbe tüdruku Salme rolli.

Rosanna arvates tuleb Adeelel mängida tõelist bitch’i ja manipulaatorit, kes kohe esimesel päeval viskab vaese Lotta oma toast välja ning teeb seal siis oma äranägemise järgi nii mõnedki ümberkorraldused.

Kuigi mõlemad tüdrukud said filmivõtete käigus hea ülevaate meditsiinikoolis õpetatava õenduse kutsest, siis päriselus nad seda eriala oma valikute seas pigem ei näeks. «Õppisime nii elustamist, linade vahetamist, käte pesemist ja näiteks kuppude panemist,» loetlesid Rosanna ja Adeele. Esimene lisas, et kuigi ta õendust oma valikute seast pigem välistaks, siis arstiteaduskonnast pakuks talle huvi pigem  hoopis psühholoogiaga seotud erialad.



«Ühikarotid – õed» 12-osalise hooaja esimest episoodi näitab Kanal 2 selle nädala neljapäeval kell 20.35.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles