UHKE VIDEO ⟩ Britney Spears oma pulmadest: mul oli paanikahoog, kuid lõpuks läks kõik ideaalselt

Triin Roos
, Ajakirjanik
Copy
Britney Spears
Britney Spears Foto: Valerie Macon, Scanpix

Britney Spears ja tema kallim Sam Asghari abiellusid 9. juunil Californias. Staar jagab rõõmusõnumit sotisiaalmeedias ning on oma muinasjutulise pulma üle üliõnnelik. 

Britney Spears ja Sam Asghari kihlusid 2021. aasta septembris ning pärast viit aastat koosolemist abiellusid nad lõpuks 9. juunil, vahendab väljaanne Elle. Spears ütleb sotsiaalmeedia posituses, et pulmapäev oli kõige imelisem päev tema elus ning tunneb suurt rõõmu, et nad lõpuks abielus on. 

«Ma olin kogu hommiku nii närvis. Kell kaks päeval jõudis mulle kohale, et me ju abiellume. Mul oli lausa paanikahoog,» avaldab Spears oma Facebookis. Artist kiidab oma meeskonda, kes muutis paari kodu unistuste lossi sarnaseks. «Pulmatseremoonia oli ideaalne ja pidu veelgi parem. Nii paljud väljapaistvad inimesed tulid meie pulma,» imestab Spears, kes sai oma pulmas suudelda Madonnat ning tantsida Paris Hiltoniga.

Spears kandis Versace disainitud pulmakleiti, milles ta tundis ennast imeliselt.    

Sotsiaalmeedias jagab lauljanna ka uhket videot oma unistuste pulmadest. «Muinasjutud on päriselt olemas,» ütleb Spears videopostituse juures. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles