KUIDAS TA SEDA TEGI? Seriaali «Pilvede all» näitleja on meeletult kaalus alla võtnud

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Vladas Radvilavičius.
Vladas Radvilavičius. Foto: Raul Mee

Näitleja Vladas Radvilavičius on juba mõnda aega saledamat joont hoidnud ning teeb suurepärase välimusega omavanustele silmad ette. Möödunud aasta kevadel tehtud naljast on saanud mehe uus elustiil.

50-aastane näitleja Vladas Radvilavičius hakkas möödunud aasta kevadel kaalu langetama pärast seda, kui oli raadiohääl Maris Kõrvitsaga sel teemal veidike nalja visanud. Seejärel kaotaski ta poole aastaga suure osa kehakaalust, mis läks 103 kilogrammi pealt 92 kilorammi peale.

Kuigi mingi hetk ta kaalu peale enam nii palju ei mõelnud, olid uued harjumused nii sees, et midagi väga ei muutunudki. «Eks lihtsalt organism oli juba harjunud ja magu koomale tõmmanud,» lisas näitleja. Selle aasta alguses võttis ta end uuesti kätte ning nüüdseks on tema kehakaal 86–88 kilogrammi.

«Kõik küsivad, et mida ma tegin. Vastus on, et mitte midagi ei teinud, ma lihtsalt ei söönud enam nii palju kui enne ja kogu lugu,» sõnas Radvilavičius, kelle sõnul on inimesed üsnagi uudishimulikud.

Samuti uuritakse temalt, kas ta tunneb mingit vahet, olles nüüd kõvasti kergem. «Ma ei tunne muud vahet, kui et inimesed märkavad ja räägivad.» Enda sõnul ei ole ta elus midagi väga muutunud, välja arvatud riiete suurus.

Huvitav on asjaolu, et Radvilavičiuse sõnul märkavad tema kehakaalu muutust pigem mehed kui naised.

«Reaalsus on see, et minu vanuses naistel on raske midagi teha, et iga aastaga kenamaks muutuda, aga meestel üsnagi lihtne. Naised on kogu aeg pusinud oma riiete ja soengu kallal ja kui talle öeldakse, et tee selleks ajaks end ilusamaks, ei saa ta enam teha midagi uut,» selgitab näitleja, miks ta arvab, et meestel on lihtsam oma välimuses suuremaid muutusi teha.

Eks tõepoolest võib meestel olla mingi periood, kus lastakse end käest ära. Kui siis võetakse üks hetk kaalust alla ja käiakse ka juuksuris tavalõikuse asemel midagi stiilsemat tegemas, on muutus vägagi märgatav.

Igasuguseid ilusüste ja operatsioone Radvilavičius aga taunib, mehe sõnul olevat see liiga jube. Ka tema käib juuksuris uusi lõikuse stiile proovimas. «Mulle väga meeldib see «Peaky Blindersi» seriaal, see peategelane, tema soeng on lahe,» toob ta ka ühe stiilinäite.

Vladas Radvilavičius ja Robert Sarv.
Vladas Radvilavičius ja Robert Sarv. Foto: Elu24
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles