KUULUJUTUD ⟩ Kas Britney Spearsil helisesid pulmakellad?

Chrislin Metsanurm
, Elu24 suvereporter
Copy
Britney Spears 2015. aastal.
Britney Spears 2015. aastal. Foto: Shutterstock

USA poplaulja ja näitleja Britney Spears (40) ning näitleja Sam Asghari (28) astusid täna väidetavalt altari ette, vahendab Page Six

Paar tutvus juba 2016. aastal Britney muusikavideo «Slumber Party» võtetel ja sellest ajast peale on noored üksteisest vaimustuses. Novembris, kui kihlumisest oli möödas kaks kuud, paljastas popstaar, et valis oma pulmakleidi kujundajaks Donatella Versace.

Lauljale lähedased allikad rääkisid TMZ-ile, et paar abiellub neljapäeval väga eksklusiivse seltskonna, umbes saja külalise ees. Väljaanne teatas, et Britney vend Bryan Spears on kohal, kuid tema vanemad ja õde Jamie Lynn ei saanud kutset pärast seda, kui sattusid lauljaga sõnasõtta. Veel pole teada, kes viis popstaari altari ette.

Paar teatas aprillis, et saavad lapsevanemateks, kuid nii kergelt see kahjuks ei läinud. Lapseootuse alguses andsid nad teada, et rasedus katkes ja nad kaotasid traagiliselt lapse.

Britney jaoks on see kolmas kord abieluranda sõuda, varem on popstaar olnud abielus laulja Kevin Federline'iga ja Jason Allen Alexandriga. Sami jaoks on see esimene abielu. Tänaseks on paar koos olnud viis aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles