KLÕPS Näitleja Cole Sprouse näitab paljast peput

Elu24
Copy
Cole Sprouse Met Galal New Yorgis 2. mail 2022.
Cole Sprouse Met Galal New Yorgis 2. mail 2022. Foto: REUTERS/Andrew Kelly

29-aastane Ameerika näitleja Cole Sprouse postitas Instagrami nipsaka pildi. Nimelt otsustas staar oma taguotsa kogu maailmaga jagada, kuid tundub, et ta on enda pepu suuremaks töödelnud.

Seriaali «Riverdale» üks peategelastest on otsustanud enda alasti keha kõigile näidata. Esmapilgul jääb mulje, nagu oleks Cole Sprouse postitanud endast tavalise pildi, kus on esiplaanil tema nägu. Ometi on aga pildil tõmbenumber hoopis tema paljas pepu, mis näitleja tagant peeglist vastu vaatab.

«Tere hommikust mu pressimeeskonnale,» naljatab Cole enda Instagrami postituses. Tundub, nagu näitleja oleks pildil oma tagumikku tunduvalt suuremaks töödelnud. Samuti ei ole Cole'i pepu ainuke asi, mis fotol välja paistab...

Cole jagas pilti enda paljast tagumikust oma 35,8 miljoni jälgijaga ning muidugi sai see suurt vastukaja. Fännid läksid vaatepildist elevusse ja jätsid postituse alla siivutuid kommentaare.

Ühe kommenteerija sõnul on Cole liiga palju aega Kardashianidega veetnud. Teise sõnul meenutab näitleja pepu täiskuud. Järgmine fänn on teinud meemi, kus Cole'i nägu on lisatud Kim Kardashiani ikoonilisele pildile, kus naine šampanjaga täituvat pokaali enda tagumiku peal tasakaalustab.

Kuigi pilt pakkus paljudele nalja, on ka neid, kes tõid välja soolise ebavõrdsuse ja kaksikmoraali. Foto tekitas fännides küsimuse, miks võivad mehed enda paljast kehast pilte jagada, ilma et Instagram need eemaldaks. Kui naised seda teevad, eemaldatakse postitus pea kohe.

Üks naine oli säutsunud ka enda arvamuse olukorra kohta. «Cole Sprouse võib postitada pildi, kus on näha alumist osa tema kottidest, aga naised ei tohi isegi nibu näidata?»

Esile toodi ka Britney Spearsi alastipiltide galerii, mida ta hiljuti enda Instagrami kontol jagas. Arvatakse, et lauljanna paljad postitused on osa protestist soolise ebavõrdsuse vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles