Metsatöll kutsuti Soome asendama legendaarset Uriah Heepi

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Metsatöll Soomes 2021. a november.
Metsatöll Soomes 2021. a november. Foto: Toomas Rand

Soome suurima festivaliturnee Rock In The City üheks peaesinejaks pidi olema legendaarne Uriah Heep. Kuna bänd siiski festivalil esineda ei saa, tuli korraldajatel mõttesse pakkuda Metsatöllule võimalust legendide asemel ise lava vallutada.

Rock In The City annab Facebookis teada, et Uriah Heep on sunnitud haiguse tõttu tühistama oma esinemised nende festivalil. Üks legendaarse bändi liikmetest on kahjuks haigestunud koroonasse.

Rokilegendid pidid esinema Rock In The City festivalil sel nädalavahetusel Kuopios ja Vantaas.

Bändil on olukorra pärast kahju ja muusikud teevad kõik endast oleneva, et saaksid esinemistega võimalikult kiiresti jätkata, sest festivalituur kestab lausa augustini. Kiire graafiku alusel asendati Kuopios Uriah Heep bändiga Metsatöll ning Vantaas asendab neid Peer Günt.

Lauri Õunapuu Metsatöllust rääkis Elu24-le, et neid sooviti tegelikult mitmeks päevaks, kuid tihe graafik sel nädalavahetusel ei võimaldanud rohkemat korraldajatele pakkuda.

«Ühtegi legendi ei ole võimalik asendada,» ütles Õunapuu, kuid lisas, et bändi liikmetel on siiski uhke tunne, kuna just neid sooviti Uriah Heepi asendama.

Eks tõesti ole harv juhus, kui mõni Eesti bänd saab välismaal legendidega lavalaudu tallata. Homme, 10. juunil jagavad töllukad lava lausa Alice Cooperi ja Lordiga.

Rock In The City plakat.
Rock In The City plakat. Foto: Rock in the City
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles