Karl-Erik Taukar igatseb kinno: see suurepärane film on veel vaatamata!

Raadio Elmar
Copy
Karl-Erik Taukar
Karl-Erik Taukar Foto: Stina Kase

Heategevuslik kontsert «Laulud sõdurile» toimub tänavu Ämari lennubaasis ning seda saab 22. juuni õhtul jälgida ka Kanal 2-s ja Postimehe veebis. Laval on teiste hulgas Karl-Erik Taukar, kes avaldas sündmuse kohta detaile raadio Elmar hommikuprogrammis «Ärka, kaunis maa!», kus tuli aga jutuks ka lennundusega seotud värske hittfilm.

Juba 11. korda toimuval üritusel kogutud annetusega toetab Carolin Illenzeeri Fond raskelt vigastatud või teenistuses langenud kaitseväelaste laste haridusteed ja huvitegevust. Lisaks Karl-Erik Taukarile astuvad heategevuslikul kontserdil üles Ines, Alika Milova, Duo Ruut, René Soom, Villemdrillem ja Suured Tüdrukud. Kaunist repertuaari esitatakse sõjaväeorkestri saatel.

«Ootusärevus selle sündmuse raames on päris suur! Ma laulan seal ühte lugu, mida mitte kunagi varem pole esitanud. Selleks on Alo Mattiiseni «Kaunimad laulud». Eks uue repertuaari esitamine on alati elevust tekitav hetk. Pean veel harjutama ja tundub, et mõneks päevaks sulgen ukse ja harjutan vaikselt oma stuudiotoas,» sõnas Karl-Erik Taukar raadio Elmar hommikuprogrammis. 

Laulja lisas, et heategevuslik kontsert «Laulud sõdurile» on alati olnud võimsalt ja hästi korraldatud. «Mul oli ääretult hea meel, et sain selle sündmuse raames laval olla ka eelmisel aastal. Ma arvan, et see on selline kontsert, kuhu iga muusik tahab alati minna esinema. Seega, artistide kutsumine või küsimine on rohkem formaalsus,» märkis ta.

«Kõiki laule esitame sõjaväeorkestri saatel. See on tõeline massiga löömine! Üks on kindel: mida suurem on orkester, seda võimsam on ka ettekanne. Formaat on suur ja tänu sellele tekivad helid, mida pole võimalik väikeses koosseisus imiteerida. Orkestreid muidugi igale poole ei mahuta. Nüüd on suur seltskond muusikuid seljataga ja tunne on kahtlemata eriline,» lisas laulja.

Kontsert «Laulud sõdurile» toimub tänavu Ämari lennubaasis. Hommikuprogrammis oli seetõttu juttu ka uuest seiklusfilmist «Top Gun: Maverick», mille keskmes on samuti lennukid ning sõjaväe lennubaas. «Esimene film mulle hullult meeldis, kuid see viimane on veel vaatamata. Olen mõelnud, et tahan seda kindlasti vaatama minna! Filmi ümber on salapära, seda on nii kaua oodatud,» rääkis Taukar.

«Pean tunnistama, et ma polegi varem Ämari lennubaasis käinud. Tahaksin hävitaja ikka korralikult ära näha. Väga loodan, et mõni lennuk on ürituse ajal kohapeal olemas... küllap ikka on! Küll aga olen käinud Tapa ning Kuperjanovi baasis, sest veetsin seal oma ajateenistust,» rääkis mees.

Muusik lisas, et jaanipäeva periood tuleb tal mõõdukalt töine. «Meil on bändiga vaikimisi kokkulepe, et teeme ühe esinemise päevas. Nii saame laulda viisil, et ka endal oleks fun! Üldse ei taha kuhugi kiirustada. 22. juunil astume üles Kose jaanitulel ning 23. juunil Pühajärve jaanitulel,» rääkis Karl-Erik Taukar raadio Elmar hommikuprogrammis. 

Kuula intervjuud SIIN

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles