Esimese eestikeelse singli välja andnud Stefan: mu postkast on täis armastust avaldavaid kirju (1)

Copy
Stefan külas MyHits hommikuprogrammis.
Stefan külas MyHits hommikuprogrammis. Foto: MyHits

8. juunil külastas muusik Stefan Airapetjan raadio MyHits stuudiot. Ikka selleks, et rääkida oma uuest singlist «Miraaž».

Kolmapäeval väisas muusik Stefan Airapetjan raadio MyHits stuudiot, kus ta tutvustas oma esimest eestikeelset singlit.

«See on lugu, mis ootas oma hetke, ja praegu oli õige aeg,» nentis eurolaulik ja ütles, et on huvitav, et paljud ei tea, mida sõna «miraaž» tähendab. «Miraaž on asi, mida sa näed, kui sul on kõrbes hull janu,» selgitab muusik. «See on midagi, mida sa ette kujutad, pettekujutlus.» Uue singli temaatika kasvab selles mõttes välja loost «Hope», mille video on filmitud kõrbes. 

Stefan pääses lauluga «Hope» Eurovisiooni finaali ning tagas endale 141 punktiga 13. koha.
Stefan pääses lauluga «Hope» Eurovisiooni finaali ning tagas endale 141 punktiga 13. koha. Foto: eurovision.tv

Lugu sai alguse nii 

«Tegin laulu. Viis oli alguses suvalises inglise keeles. Siis läksin Sven Lõhmuse juurde, kuna tal on head sõnad. Ütlesin, et «mees, aita välja»,» avaldab Stefan loo sünni kohta ja lisab, et pealkiri «Miraaž» oli tema enda mõte. Muusik tõdeb, et tegemist on vokaalselt väljakutsuva looga.

Stefan rääkis, et suvel tuleb tal välja ka uus EP. Fännid võivad rõõmustada, sest oodata on mitut uut lugu.

Kontserdirohke suvi

Suvel on Stefanil väga palju esinemisi. Eeloleval reedel on kavas koguni neli kontserti.

Sotsiaalmeedias on Stefanil 47 520 jälgijat. MyHitsi saatejuht Kristina Suuroja küsis Stefanilt, kas nii suur number hirmutav pole, ning muusik vastas, et jälgijate arvus pole midagi hirmsat ja Eurovisiooniga kasvas see sujuvalt tõesti ootamatult suureks.

Samuti uuris saatejuht, kas Stefan saab ka hirmsaid kirju või avaldatakse talle ainult armastust. «Väga palju armastust tuleb,» tõdeb Stefan. «Palju on sõnumeid stiilis «you are so sexy (sa oled nii seksikas – toim)»,» tunnistab muusik ning ütleb, et see on tore, et nii palju positiivseid sõnumeid saadetakse.

Kuula uut lugu!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles