Suri 38-aastane USA modell, kes sai tuntuks räpivideo kaunitarina

Elu24
Copy
Räppar Nelly oma muusikavideos koos modell Pasha Bleasdelliga.
Räppar Nelly oma muusikavideos koos modell Pasha Bleasdelliga. Foto: Kuvatõmmis muusikavideost

Räppar Nelly hittloo «Hot in Herre» muusikavideos tuntuks saanud USA modell Pasha Bleasdell suri 4. juunil. Ta oli kõigest 38-aastane.

2000. aastal räppar Nelly hittloo «Hot in Herre» muusikavideos kaasa teinud kaunis modell Pasha Bleasdell (alumisel pildil) kaotas möödunud nädalavahetusel võitluse ajukasvajaga. Modelli surma kinnitas tema sõber ja muusikavideo «Hot in Herre» režissöör Director X.

«Kaotasime eile sõbra,» kirjutas Director X ühismeedias pühapäeval, «Pasha Bleasdell kaotas 4. juunil elu ajukasvajale. Kui sa tegid 2000ndatel videoid või juhtusid neid toona nägema, siis sa tunned Pashat.» Postituses jagas ta ka videoklippi Bleasdelli erinevatest töödest.

«Ta oli alati siiras ja äge. Draamat ta võtteplatsile kunagi ei toonud.» 24. jaanuaril 1984 sündinud modellile pühendatud postituse lõpetas Director X järgmiste sõnadega: «Sa ei tea iial, millal sa kellegagi viimast korda räägid. Hoian armastusega endaga sinuga loodud mälestusi. Puhka rahus.»

Režissöör kohtas modelli Donnell Jonesi muusikavideo «Where I Want to Be» võtteplatsil. Viimast on Youtube'is vaadatud üle 65 miljoni korra. Bleasdell tegi kaasa ka Sean Pauli «Gimmie the Lighti» ja 50 Centi loo «P.I.M.P» muusikavideos.

Kõige tuntumaks Bleasdelli tööks jääb aga küllap hittloo «Hot in Herre» video, mida on Youtube'is vaadatud ligi 170 miljonit korda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles