SODIAAGISOSINAD ⟩ Naudi mõnusaid päevi, kuniks need kestavad!

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

«Sodiaagisosinate» podcast'is räägime, miks käesolev nädal on kerge, värske ja põnev ning kuidas sellest parimat võtta. Astroloogiasõnastikus tutvume lähemalt päid maha võtva kääbustähe Algoliga, mis on viimasel ajal suurt rolli mänginud. Dagmari tarokaardipakist tuleb nädalat juhatama aga Sauade kuningas.

Soovitused nädalaks

1. Naudi hetke ja tegutse tuleviku suunas – oled nüüd toetatud!

2. Ole avatud spontaansetele ideedele ja kutsetele – kõik, mis praegu su ellu saabub, tahab viia sind edasi.

3. Ole valmis sügavateks vestlusteks ja tõe kuulmiseks ning rääkimiseks.

Nädalakaart

Sauade kuningas

Sauade kuningas
Sauade kuningas Foto: Shutterstock

Sauade kuningas julgustab sind olema enda elu parim juht. Kui sina oleksid enda alluv ja sinu elu oleks sinu tööprojekt, siis kuidas sa sellele kõige armastavamalt läheneksid? Mida ütleksid endale ülemusena julgustuseks? Kuidas pakuksid tuge, kuhu suunaksid, millal annaksid puhkust ja millal empaatilist ja läbimõeldud kriitikat?

Sel nädalal annavad tähed lõpuks meile hingetõmbehetke ning asjad laabuvad paremini, kui oleme viimasel ajal harjunud. Kasuta seda momentumit ja tegele aktiivselt poolikute projektidega – Sauade kuninga energia ütleb, et kõik laabub. Ning laiemas plaanis, isiklikul tasandil, vaata, kus oled end unarusse jätnud. Toeta end, paku endale seda, millest oled puudust tundnud!

Kuu on tühikäigul

Kolmapäeval 15.08–18.23

Reedel 20.36–23.41

Nendel aegadel tasub vältida olulisi otsuseid ja tehinguid, kui just eesmärk ei ole midagi tühistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles