Gameboy Tetris räägib reisimisest Nubluga: ma olin kuu aega jet lag'is!

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Gameboy Tetris Tallinnas Islandi väljakul Euroopa päeval «Meie Euroopa» kontserdil. 09.05.2022
Gameboy Tetris Tallinnas Islandi väljakul Euroopa päeval «Meie Euroopa» kontserdil. 09.05.2022 Foto: Taavi Sepp

Kui enamuse jaoks on suvi aeg puhkamiseks, siis artistidel on see kõige kiirem tööhooaeg. Gameboy Tetris ja Nublu käisid Austraalias enda selle suve ainsal puhkusel. Gameboy Tetris jagas Elu24-ga, kuidas nad päevi kuuma päikese all veetsid.

Nublu ja Gameboy Tetris on juba kevadest saati üle ilma ringi tuuritanud ning lühikese ajaga ühest maailma otsast teise jõudnud. Elu24 võttis ühendust Gameboy Tetrisega, et uurida, kuidas nad on puhkust nautinud.

Gameboy räägib, et ringreis sai alguse siis, kui nad üle kuu aja tagasi Nubluga muusikatuuril käisid. Seal andsid nad kolm kontserti New Yorgis ja Bostonis. Artist jagas ka enda Instagrami kontol pilti, kus saab näha neid Nubluga New Yorgis Manhattani tänavatel.

Peale Ameerika külastust tulid muusikud nädalaks tagasi Eestisse, kus jõuti selle ajaga ka Gameboy uusimale laulule «Janu» muusikavideo filmida.

Gameboy tõdeb, et tal oli peale pikka reisimist väga kaua ajavaheväsimus. «Ma olin kuu aega jet lag'is!»

Pärast muusikavideo filmimist Eestis suundusid muusikud Austraaliasse, kus anti kontsert Melbourne'is. Seejärel leidsid nad teisel pool maakera aega ka puhkamise ja muusika tegemise jaoks. «Puhkasime paar nädalat, elasime maal ja tegime kuuris mussi,» räägib Gameboy.

Elu24 uuris, kuidas mehed jõuavad peale sellist tuuritamist ikka muusikat juurde toota. «Muusika ei ole nagu päris töö, seda meeldib meile teha,» tunnistab Gameboy.

Suvi täis esinemisi

Gameboy räägib, et ta on mitme koosseisuga esinemistega enda suve täielikult sisustanud. Ta võtab kalendri lahti ja hakkab ette lugema vaid järgmise kahe nädala esinemisi.

«Sel nädalavahetusel oleme Saaremaal 5miinusega, Simple Sessioni äftekal. Järgmine nädal oleme Pärnus, mõisapargis, Rummus ja Nubluga Hedon Spas,» räägib Gameboy, kes võiks esinemisi loendama jäädagi.

«Esimene vaba nädalavahetus on alles peale septembrit,» ütleb muusik, kelle sõnul oligi Austraalia reis tema jaoks põhimõtteliselt ainus puhkus sel suvel.

«Suvi on tavaliselt nii rets!» tunnistab ta. «Eelmine suvi terve augustikuu ma magasin päeval ka. Tegime soundcheck'i, võtsin endale toa ja magasin, õhtul tegime kontserdi, sõitsime laiali ja järgmine päev samamoodi ning nii terve suvi.»

Gameboy sõnul on tempo suvel päris karm, kuid ta ei vahetaks seda millegi vastu. «Muidugi võiks suve nautida ka, aga see on äge!»

Muusik üllatab ka toreda uudisega, et järgmine nädal tuleb 5miinusel välja lugu koos videoga.

Kellel on soov Gameboy Tetrist 5miinuse koosseisus laval näha, siis juba sel laupäeval on nad Club Hollywoodis Simple Sessioni ametlikul järelpeol, kuhu Elu24 loosib välja kaks piletit! Loosis saab osaleda Elu24 Instagrami postituse all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles