NAGU NIUHTI ⟩ Alika Milova avaldas, millele kulus staarisaate võidusumma: naljakas mõelda, et oli 10 000, aga enam ei ole

Ketlin Kruse
, Reporter
Copy
Alika Milova
Alika Milova Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Saate «Eesti otsib superstaari» võitja Alika Milova avaldas raadios Sky Plus, mis on saanud 10 000 euro suurusest võidusummast. 

Paar päeva tagasi andis mullu detsembris «Eesti otsib superstaari» kaheksanda hooaja võitnud Alika Milova välja oma esimese originaalsingli «Bon Appétit».

Raadios Sky Plus oma uuest singlist rääkinud superstaar ei pääsenud aga küsimusest, mis on saanud saate võidurahast.

«Päris naljakas on mõelda, et 10 000 oli, nüüd ei ole,» naeris Alika ja tunnistas, et on erisugu asju ostnud. «Mõningad küsivadki, et mille peale sa oled raisanud raha, siis hakkan mõtlema-mõtlema ja ei tulegi meelde,» nentis ta.

«Nagu ma lubasin, siis osa rahast andsin ma oma vanematele. See oli mul plaanis veel enne saates osalemist. Selline unistus. Ostsin fotoaparaadi, palju riideid, üürikorterit üürisin ka. Ma ei mäleta... jalanõusid, need olid päris kallid ka. Aga ma päriselt kõike ei mäleta,» naeris Alika.

Alika Milova
Alika Milova Foto: Teele Toova

Alika Milova esitles 2. juunil enda esimest singlit «Bon Appétit» eksklusiivsel esitluspeol, mis leidis aset Kellerteatris.

«99 protsenti popmuusika artistidest kirjutavad laule armastusest ja minu meelest see on natuke vana teema, kui me juba 200 aastat kirjutame samu sõnu...» rääkis Alika Elu24-le antud intervjuus. Nii räägivadki lauljanna lood erinevatest asjadest, näiteks sõbrannadest, pokkerist, emadest ja peredest, ning Alika on uhke, et saab kirjutada just selliseid sõnu, nagu ise soovib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles