Instakaunitar Erna Husko sai üllatava tiitli: olen ikka veel šokis

Chrislin Metsanurm
, Elu24 suvereporter
Copy

Eesti päritolu sisulooja Erna Husko (24) sai Soome loomeinimeste auhinnagalal ägeda tiitli. Gala järel sattus aga Erna kõmumeediasse hoopis teisel põhjusel: fitnessikaunitari pandi paari tuntud Soome räppariga.

Fitnessikaunitaril ja personaaltreeneril Erna Huskol oli nädalavahetusel põhjust tähistamiseks. Nimelt võitis Eesti päritolu Erna Soome sisuloojate auhinnagalal Creator Awards 2022 aasta trendikaima mõjuisiku tiitli.

«Emme, ma tegin seda, armastan oma tööd!» rõõmustas Erna Instagramis. 

Creator Awards 2022 sisuloojate gala toimus laupäeval, 4. juunil teist korda ja seda näidati esimest korda televisioonis. Galal autasustati Soome professionaale ja sisuloojaid 22 kategoorias.

Eestlastele tuntud fitnessikaunitar sai pärjatud aasta trendikaima kategoorias. Erna kirjeldas tiitlivõitu järgmiselt: «Ja esimest korda pean tõesti ütlema, et huh, seekord saite just mu väriseva hääle, sest olen ikka veel šokis.»

Peale galat hakati aga levitama kuulujutte fitnesskaunitarist ja räppar Williamist (alumisel pildil). Väideti, et Erna on koos tuntud Soome räppariga, kuid mees ilmus kohale hoopis teise naisega, vahendab Iltalehti. Erna ütles meediale, et ta ei otsi praegu kallimat, ja eitas suhet tuntud räppariga.

Ta lisas, et vallalisena on tal väga tore olnud ning tal ei oleks praegu suhteks piisavalt aega.

Erna Husko on sisuloojana tegutsenud alates 2017. aastast ja selle ajaga on ta enda jälgijaskonna kasvatanud 327 000-pealiseks. Peamiselt postitab fitnessikaunitar sotsiaalmeediasse trennivideoid ning nappides riietes pilte, mis ei jäta kedagi külmaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles