Kethi Uibomägi Türgi reisist: vahetasin tuba kolm korda, siis vahetasin hotelli

Elu24
Copy
Kethi Uibomägi.
Kethi Uibomägi. Foto: Konstantin Sednev

Saatejuht Kethi Uibomägi valis oma puhkuse sihtpaigaks Türgi. Küll aga ei osutunud reis nii mugavaks, kui saatejuht esialgu plaanis. Seetõttu jagas Kethi oma jälgijatele reisisoovitusi. 

«Kuidas praegusel ajal tuusikuga Türki reisida on? Ma eelistan alati ise reisi kokku panna ja väldin kõik-hinnas-pakettreise. Seekord valisin selle justkui pealtnäha mugavama variandi, mis ei osutunudki nii mugavaks,» alustas Kethi Uibomägi oma postitust.

Sellele järgnes kolm soovitust neile, kes plaanivad Türgi puhkusereisi. 

Esmalt peaksid arvestama ajakuluga lennujaamas. «Tallinna lennujaamas olin kohal 2,5 tundi varem ja juba siis oli check-in'i järjekord, kus seisin tund aega,» kurtis saatejuht ja jätkas: «Turvaväravate läbimiseks läks veel teine 50 minutit, kuna avatud oli ainult üks kottide skännimise liin. Mina arvasin veel, et oh, 2,5 tundi varem tulla on täiesti piisav. Peale mind jäi veel pikk saba, väljus kolm lennukit ning ma ei imesta, kui keegi maha jäi.»

Teise soovitusena tõi Kethi välja selle, et viietärnihotelli valides pead olema ettevaatlik. «Viietärnihotelli valikul suhtu äärmiselt kriitiliselt kõigesse, mida näed ja loed internetist. Tuleb välja, et hetkel ei vasta pooltes hotellides pakutu reaalsusele ja sellega pole kursis sinu reisi pakkuja, ka nemad on hämmingus. Teenindus on puudulik, ei räägita inglise keelt ega osas kohtades isegi vene keelt (ausalt öeldes hakkas närvi küll ajama, kui vastuvõtutöötaja peab lihtsa takso tellimiseks kutsuma kohale veel kaks inimest, kes ka sinust miskit aru ei saa),» tõdes eestlanna kurvalt.

«Hotellid on kaua suletud olnud, mistõttu on neis välja reklaamitud pooled atraktsioonid ja alad suletud või remondis. Kujuta ette, et tuled koos lastega puhkama ja valisid koos veepargiga ja suure lastealaga hotelli, kohale saabudes selgub, et need on kinni ja lastel pole mitte midagi teha. Selline reaalsus vaatas vastu minu esimeses hotellis,» nentis Kethi.

«Toidu valik ja kvaliteet, kokteilidest ei hakka rääkima, sest ei vaevunud isegi proovima. Bufee on justkui külluslik, aga arvesta, et sinna kuulub palju saialisi, nisuga tehtud asju ning piimaga kastmeid. Liha kvaliteedis pole samuti kindel.»

Kethi soovitab sellisel juhul paremat tuba või isegi hotelli nõuda. «Mina vahetasin tuba kolm korda, siis vahetasin hotelli ja nüüd lahkun omal soovil kolm päeva varem tuusikust ja broneerisin uues kohas ja linnas iseseisvalt hotelli.»

Viimaseks jättis Kethi soovituse neile, kes soovivad Türgis aega veeta rannas. «Türgis on enamjaolt igal pool kiviklibune rand, osta kindlasti selleks puhuks ujumisjalatsid, ära maksa üle viie euro!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles