FOTOD ⟩ Elu esimese triatloni finišisse rühkinud Nele-Liis Vaiksoo: ratta ja jooksuga pean veel kõvasti tööd tegema!

Elu24
Copy
Nele-Liis Vaiksoo
Nele-Liis Vaiksoo Foto: Raul Mee

Muusik Nele-Liis Vaiksoo läbis pühapäeval Paides oma elu esimese triatloni.

Pühapäeval, 5. juunil toimus Paide tehisjärve ümbruses triatlon, kus finišeeris ka laulja ja muusikalinäitleja Nele-Liis Vaiksoo.

Lauljatar jagas ühismeedias naerusuist fotot, millel hoiab käes uhket medalit. «Ma olen nii tohutult tänulik kõigile, kes sel teekonnal mind julgustanud ja toetanud on! Mu tänase võistluse eesmärk polnud mingit aega püüda, vaid lihtsalt saada kogemust, mis see triatlon endast kujutab, ning lõpuni jõuda!» tõdes muusik, kes oli läbinud 750 meetrit ujudes, 20 kilomeetrit rattaga ja 5 kilomeetrit joostes.

Nele-Liis tunnistas, et kui ujumises üllatas ta end, siis rattasõidu ja jooksmise kallal peab veel tööd tegema. «Aga ma olen siiski nii õnnelik,» lisas ta. «Nüüd pole muud, kui edasi treenida, et siis 7. augustil Ironman 70.3-ks valmis olla!»

Nimelt plaanib Nele-Liis üheskoos saatejuhi Andres Puusepaga läbida Tallinnas toimuva Ironman 70.3 poolpika distantsi.

«Verised põlved ja küünarnukid on vähemalt minul igapäevased,» tunnistas lauljatar mai alguses «Ringvaate» stuudios, kui rääkis, kuidas treeningud edenevad.

Ka toona tõdes ta, et raskeimaks alaks on jooksmine. «Kohe üldse ei meeldi see jooksmine. Eks ole näha, mis saama hakkab. Loodan, et tohutu turbo tuleb sel päeval,» nentis ta naerdes ja ütles, et kui jalad ei kanna, siis rullib finišisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles