Kümnevõistleja Janek Õiglane abiellus ameeriklannast kallimaga

Elu24
Copy
Janek Õiglane
Janek Õiglane Foto: Tairo Lutter

Möödunud suvel Kadrioru pargis kihlunud Janek ja tema ameeriklannast kallim Kendra pidasid pulmapeo maha Dominikaani Vabariigi kuurordis.

Vägev pulmapidu peeti maha 4. juunil imekaunis viietärnises kuurordis Dreams Onyx Resort & Spa, mis asub Punta Cana kuurortlinnas Dominikaani Vabariigis. 

28-aastane kümnevõistleja Janek jagab oma Instagrami loos klippe sellest, kuidas tantsib värske abikaasaga pulmas Adele'i loo «To Make You Feel My Love» taustal romantilist esimest tantsu. Kui esimene tants oli tõeline pisarakiskuja, siis sama rahulikult pidu ei jätkunud ning järgmistes klippides võib näha, kuidas pruutpaar ja külalised hoogsalt Punta Cana kuumas öös tantsu vihtusid. 

Paar kihlus möödunud aasta suvel Kadrioru pargis, kus Janek ühele põlvele laskus ning Kendra endale naiseks palus. Naine vastas mõistagi jaatavalt. 

«Minu inimene kogu eluks. Olen kõige õnnelikum mees ja ei suuda oodata, et saaksin kogu enda elu sinuga veeta,» sõnas Janek toona sotsiaalmeedias. Sportlane pihtis 2019. aastal Kroonikale, et tema ja Kendra kohtumises mängis suurt rolli kümnevõistleja Johannes Erm, kes käis koos Kendraga Georgia ülikoolis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles