Operatsioonist taastuv Helir-Valdor Seeder: lausa kadedaks teeb, kui kergelt inimesed liiguvad

Triin Roos
, Ajakirjanik
Copy
Helir-Valdor Seeder
Helir-Valdor Seeder Foto: Mihkel Maripuu

Riigikogu liige ja erakonna Isamaa esimees Helir-Valdor Seeder taastub haiglas operatsioonist.

Helir-Valdor Seeder (57) viibib haiglas, kus talle tehti plaaniline lõikus. Poliitik jagab sotsiaalmeedias mõtteid sellest, kui hea on taas õues olla ja liikuvaid inimesi vaadata:

«Üle mitme päeva jõudsin abivahendite abil värske õhu kätte ja naudin saabuvat suve, imetledes üle rõdu ääre, kui kergelt inimesed oma loomulikke ja looduslikke kehaosi kasutades liiguvad. Lausa kadedaks teeb. Aga pole viga, varsti olen mina ka tänu tublidele meditsiinitöötajatele jälle oma jalgadel ja sama nobe.»

Pilt on tehtud Ida-Tallinna keskhaigla rõdul. Haiglas on olnud Seeder alates esmaspäevast.

Poliitik ütles Elu24-le, et peab haiglasse jääma ilmselt järgmise nädala lõpuni. «Kuid see kõik sõltub taastumisest ja arengutest, mida keegi täpselt ette ei tea,» avaldab Seeder. Mis operatsiooniga täpsemalt tegemist oli, sellest ei soostunud Seeder veel rääkima.

«Et selline kuum tormiline poliitelu lahvatab Eestis juuni algul, seda ei osanud mitte keegi ette näha,» ütleb Seeder, viidates praegusele valitsuskriisile.  

Haiglas tegeleb Seeder aktiivselt tööasjadega. «Nii sisuliselt kui formaalselt töötan. Formaalselt ju riigikogu liikmel ei ole ette nähtud puhkust,» tõdeb ta. Poliitik osaleb koosolekutel interneti vahendusel.

«Töö käib sellises vormis edasi, nagu see oli koroonaajal. Ainult et praegu töötan haiglapalatis,» ütleb Seeder Elu24-le. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles