Mageda riietumisstiiliga Ed Sheeranil on luksulik kellade kollektsioon

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Ed Sheeran
Ed Sheeran Foto: Can Nguyen/Capital Pictures/ Scanpix

Kõik, kellele Ed Sheeran on tundunud selline lohakas kapuutsi ja ketsidega tüüp, on saanud üllatuse osaliseks, sest tema kellakollektsioon on niivõrd stiilne, et on lausa uskumatu seda tema omaks nimetada.

Ed Sheeran on tuntud selle poolest, et ta kannab kapuutsi, kodumaakonna teksaseid ning ketse, kuid sellel halvasti riietatud mehel on kellade kollektsioon, mis paneb lausa imestama.

Kellad tema kollektsioonis on lausa luksuslikud ning mõnda neist on isegi raske kätte saada. Spektri ühes otsas on äsja ahjust välja tulnud Richard Mille RM 38-01 Tourbillon G-Sensor Quartz TPT ja teisal tagasihoidlik klassika, nagu Patek Philippe 5130R, mis paneb iga tõsiseltvõetava kellakollektsionääri kahekordset summat pakkuma.

Viimati lisas ta oma käekellade garderoobi selle aasta kõige populaarsema käekella. Tiffany Patek Philippe Nautiluse kättesaamine pole võimatu – kuid Swatch x Omega MoonSwatch, mida on praegu väga raske kätte saada, kuna maksab vaid 207 naela ja see muudab mängu.

Lisaks klassikale, nagu ülalmainitud Nautilus, on olemas IWC Pilot's Watch Mark XVIII, Rolex Daytona ja Patek Phillippe 5004 Grand Complication, mis sai ostetud pärast tema esimesele Grammy auhinnale kandideerimist. Lisaks on kellasid ka vähem tuntud kaubamärkidelt, nagu JS Watch Company Sif North Atlantic Rescue Timer Islandilt ja Sturmanskie Gagarin Vintage Venemaalt, kirjutab GQ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles