VIDEO Mariah Carey'd süüdistatakse loo «All I Want for Christmas is You» kopeerimises

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Mariah Carey
Mariah Carey Foto: MARIO ANZUONI/ Scanpix

Mariah Careylt nõutakse 20 miljoni dollari suurust hüvitist, kuna ta olevat väidetavalt varastanud oma jõulumeelse hittloo mehelt, kes selle laulu oli valmistanud lausa viis aastat varem.

Andy Stone on see mees, kes väidab, et 1994. aastal Mariah Carey avaldatud lugu «All I Want for Christmas is You» on kopeering tema loost.

Seetõttu nõuab mees kuulsalt lauljatarilt hüvitist 20 miljonit dollarit. Stone väidab USA Louisiana idapiirkonna ringkonnakohtusse esitatud juriidilistes dokumentides, et see laul on kopeeritud sama nimega laulust, mille ta kirjutas 1989. aastal filmile «Vince Vance & the Valiants.» Ta ütleb, et ta ei andnud selle kasutamiseks kunagi luba.

Carey andis oma laulu välja 1994. aastal albumi Merry Christmas osana. Sellest loost on saanud üks tuntumaid pidulikke hitte ja see jõuab igal aastal sageli uuesti edetabelitesse.

PA uudisteagentuuri hangitud dokumentidest olevat näha, et Carey ja tema kaastöötajad olid teadlikud, et rikkuvad Stone'i laulu autoriõigusi, kirjutab Independent.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles