Mis juhtub, kui Amber Heardil pole raha Johnny Deppile hüvitise maksmiseks? (2)

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Amber Heard kallistamas oma juristi Elaine Bredehofti.
Amber Heard kallistamas oma juristi Elaine Bredehofti. Foto: Evelyn Hockstein

Amber Heardi advokaadi väitel pole naisel piisavalt raha, et kohtupoolt määratud kahjuhüvitist eksabikaasa Johnny Deppile maksta. CBS News avaldab neli varianti Heardi tulevikust.

Pikk ja kurnav kohtuprotsess on saanud lõpu, kuid Amber Heardi jaoks probleemid arvatavasti alles algavad. Kohtus antud ütluste tõttu jäi naisel karjäär üsnagi soiku, mis tähendab seda, et tal võivad näpud üsnagi põhjas olla ning kümne miljoni suurust kahjuhüvitist ta eksabikaas Johnny Deppile küll maksta ei jaksa. Viimast kinnitab ka tema advokaat.

Kuigi Heard võib kohtuotsuse edasi kaevata, võidakse temalt nõuda tagatist kogu 10,35 miljoni dollari suuruse kohtuotsuse eest, millele lisandub veel ka intress.

CBS News on avaldanud neli võimalikku võimalust Amber Heardi jaoks:

Kaevata kohtuotsus edasi

Kui ta soovib 10,35 miljoni dollari suuruse kohtuotsuse täitmist edasi lükata, peab ta nagu eelpool mainitud, samas summas maksma tagatisraha. Kui Heard seda aga ei tee, võimaldab see Deppil kohtuotsus täide viia.

Lasta teha palgalt mahaarvestust

Tuleb välja, et vastus «mul ei ole sellist raha,» ei ole mingi võimalus kohustustest kõrvale hiilida. Kuna spetsialistide sõnul on Heardil väga suur potentsiaal ikkagi raha teenida, on võimalus, et kohustusi hakatakse tema palgast lihtsalt maha arvestama.

Eraisiku pankrot

Kuigi praegu peetakse Heardi poolset laimamist Deppi suhtes pahatahtlikuks, mis vähendab mingil määral pankroti väljakuulutamise võimalust, saab naine siiski selle avalduse teha.

Lootus, et Depp vähendab nõutavat summat

Heardi meeskond on korduvalt maininud, et Depp võiks hüvitise summat hoopiski vähendada või sellest üldse loobuda. 

Depp ei maininud oma Instagrami kommentaaris pärast kohtuotsust, kas ta kavatseb Heardi suhtes rahalise kohtuotsuse ellu viia või mitte. Ta kirjutas, et «selle juhtumi algatamise eesmärk oli paljastada tõde, sõltumata tulemusest. Tunnen rahu, teades, et olen selle lõpuks saavutanud,» kirjutas mees.

Kas Deppil on aga tahtmist pärast kõike läbielatut vastutulekuid teha?

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles