MEEMINURK ⟩ Tõuksil tuhisev president Alar Karis naerutab netirahvast (1)

Elu24
Copy
Eesti President Alar Karis.
Eesti President Alar Karis. Foto: Mihkel Maripuu

Reede pärastlõunal kõik Keskkerakonda kuuluvad ministrid vabastanud president Alar Karis sattus tähtsa otsuse eel meemimeistrite põhiroaks. Nimelt levib sotsiaalmeedias pilt Eesti presidendist rõõmsalt elektritõukerattaga ringi tiirutamas. Inimesed on mõelnud fotole välja humoorikaid pealkirju ning nüüd on presidendi tõuksisõit saanud üle-eestiliseks meemiks.

Eesti presidendist Alar Karisest tehtud pildil saab näha teda Bolti elektritõukerattaga Kadrioru tänavatel ringi vuramas. Fotot võrreldakse USA, Venemaa ja Prantsusmaa presidendi transpordiviisist tehtud piltidega. Välismaa riigipeade autosid saadavad turvamiseks autode ja mootorrataste kolonnid, kuid Eesti president nii eksklusiivset saatjaskonda ei vaja.

Pildi pealkirjaks on «Kuidas presidendid reisivad».

Pilt on juba kuulsust kogunud üle Eesti ning postituse kommentaaridest leiab tõelisi pärleid.

«Vabadus on jõud. Alar võib erinevalt teistest vabalt ringi rännata, kuidas tahab. Seega on ta kõige tugevam. Šahh ja matt, konventsionalistid.»

«Huvitav, kas ta pargib selle keset kõnniteed ja laseb ümber kukkuda, nagu pooled Vilniuse inimestest teevad. Ma arvan, et ta on korralikum.»

Samuti on pilt tõstatanud inimeste seas küsimuse: «Kas Alar Karis on Bolti uus reklaamnägu?»

Ka Twitteris visatakse presidendist tehtud pildi üle nalja ning pandi sellele pealkirjaks «Kui kütusehinnad tõusevad kahe euroni liitri kohta».

President Alar Karise sõidustiili võrreldakse ka peaminister Kaja Kallase omaga, keda on mitu korda ratta seljas nähtud. «Ja te seisate jätkuvalt liikluses oma poliitikute hiiglaslike ummikute tõttu,» kirjutab säutsuja, kes kiidab Eesti presidendi ja peaministri säästvat liikumisviisi tööle minnes.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles