Luisa Rõivas sai viimaks magistritöö kaitstud: vahepeal sündis juurde kaks last ja toimus teisi suuri elumuutusi

Elu24
Copy
Luisa Rõivas
Luisa Rõivas Foto: Krõõt Tarkmeel / Ekspress Meedia

«Suur tänu kõigile, kes minu magistritööle kaasa aitasid, olgu siis intervjuude või uuringus osalemisega,» kirjutab muusik Luisa Rõivas, kes on nüüd magistriõpingutega ühele poole saanud.

«2015 alustasin magistriõpinguid – vahepeal sündis juurde kaks last ja toimus teisi suuri elumuutusi, mis plaanid veidi omasoodu juhtisid,» kirjutab Luisa Rõivas ja sõnab, et kohtus selles ajavahemikus väga paljude toredate inimestega ning sai uusi kogemusi ja teadmisi.

Teisipäeval kaitses ta viimaks oma magistritööd. «Kuigi hinne ei olnud mulle tööd tehes üldse oluline, siis sisimas on ikka hea tunne, kui see suur pingutus sellise suurepärase lõpu sai.»

«Suur tänu kõigile, kes minu magistritööle kaasa aitasid, olgu siis intervjuude või uuringus osalemisega. Motivatsioonikõnedega, et mitte alla anda, või lihtsalt lausega «Luisa, sina ikka saad hakkama!»» õhkab muusik õnnest. 

Eriti tänulik on ta oma pikaajalisele juhendajale Anu Leppimanile, kes oli mitu aastat nõus temaga teemasid ikka ja jälle koos uurima. «Ta peegeldas väga palju mu enda mõtteid selgemas versioonis tagasi ja suunas õigele teele. Ema ütles alati: «Koos on ikka kergem.»»

«Suur tänu ka mu lastele kannatlikkuse eest ja abikaasale ning hoidjale, kes mulle selle aja võimaldasid,» lisab Luisa veel lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles