KAKLUSVIDEO Austraallasel läks koduhoovis känguruga kõvaks madinaks

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy
Austraallane läks koduhoovis känguruga kaklema.
Austraallane läks koduhoovis känguruga kaklema. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Möödunud nädalal läks ühel Austraalia mehel oma koduhoovis kõvaks madinaks, kui ta kuus minutit ja kakskümmend sekundit känguruga kakles. Rusikaheitlus jäi ka kaamerapilti.

Austraalias Victoria maakonnas elav Cliff Des oli möödunud nädalavahetusel parasjagu kodus, kui ta kuulis oma koerte haukumist. Ta vaatas aknast välja ja nägi, kuidas känguru proovis ühte koertest tema aiast välja tirida, vahendab complex.com.

Cliff proovis alguses kängurut eemale peletada, kuid soovimatu külaline tõusis tagajalgadele ning hakkas teda taga ajama.

«Hakkasin oma aeda jooksma ning järgmisel hetkel libisesin ja ta hüppas mulle selga,» meenutas Cliff teleintervjuus. Järgmised hetked jäid ka kaamerapilti. 

Cliff leidis lähedalt ühe oksa, millega ta ennast kaitsta proovis, kuid oks kaua vastu ei pidanud ja murdus. Siis ründas känguru meest uuesti ja järgnes mitu minutit kestnud kaklus. «Ta klobis mind pähe, hammustas sõrme, ta kriipis mind mööda kätt ja näris mu jalga,» kirjeldas austraallane oma vigastusi. 

Kui Cliff viimaks känguru käest pääses, proovis loom teda uuesti kätte saada.

Cliffile, kes on ise endine poksitreener, jäi ebaselgeks, miks tavaliselt nii rahuliku olemusega loom teda ründas. Ühe võimalusena pakkus austraallane, et känguru sõi tema aias olevat paelrohtu, mis on mürgine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles