Katari printsi eksabikaasa Kasia Gallanio, kes pidas aastaid enda eksabikaasaga nende kolme tütre hooldusõiguste üle lahingut, leiti Hispaanias surnuna. Mõned nädalad enne surma andis Gallanio enda viimase intervjuu, kus ta rääkis abielust Katari printsiga ja oma saatusest.

Los Angeleses sündinud ja Poola päritolu Kasia Gallanio leidis Hispaania politsei pühapäeval naise kodust surnuna. Praegu kahtlustatakse, et ta suri narkootikumide üledoosi tagajärjel. Gallanio oli 45-aastane.

Gallanio on Katari printsi ja Katari emiiri onu Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani (73) eksabikaasa. Nad abiellusid 2004. aastal ning neil on kolm tütart. Kolm aastat hiljem nende abielu purunes ning viimased kümme aastat oli Gallanio võidelnud eksabikaasaga kohtus laste hooldusõiguste nimel. Kestva lahingu käigus süüdistas nende vanim tütar Katari printsi ahistamises. Al-Thani on süüdistust eitanud.

Mõned nädalad enne oma surma, andis Gallanio haruldase intervjuu, milles ta rääkis enda karmist saatusest. Ligi pooletunnises intervjuus avaldas Gallanio, et printsiga abiellumine ei ole alati glamuurne.

Kommentaarid
Copy