Freida Pintol on uues filmis alastistseenid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Freida Pinto
Freida Pinto Foto: SCANPIX

Neli aastat tagasi sai India näitlejanna filmiga «Slumdog Millionaire» maailmakuulsaks ning ta jõudis maailma kaunimate naiste nimekirja.

Hiljuti tehtud fotosessioonil paljastas Pinto oma seksika poole ning andis Briti väljaandele Esquire intervjuu, edastab Daily Mail.

27-aastane staar rääkis avameeleselt oma uue filmi «Trishna» alastisteenidest. See film põhineb Thomas Hardy romaanil «Tess Of The d'Urbervilles».

Michael Winterbottomi filmis on Pinto  seksisteenis täiesti alasti. Hiljuti ta siiski tunnistas, et tegi ettepaneku kasutada istmikudublanti.

«Olin võtte ajal täiesti alasti, see oli minu jaoks natuke keeruline.  Võttegrupp oli väike ja diskreetne ning selle tõttu ma ei tundnudki nende kohalolekut,» selgitas näitlejanna.

Pinto sõnul võis ta nüüdses filmis alastisteene teha, kuid ta ei kavatse neid hakata regulaarselt tegema.

«Ainult siis, kui tõesti käsikirjas olev mulle meeldib ja see on filmi terviklikkuse seisukohast tähtis,» teatas Pinto.

Ta lisas, et kui hakata alastisteene tegema nagu konveieril, siis ei tule neist midagi head.

Pinto elab koos näitlejast kallima Dev Pateliga Suurbritannias.

Pinto sõnul oli 2009. aastal rahvusvahelisse filmimaailma sisenemine tema jaoks selline, nagu ta oleks Alice Imedemaal.

«Ühel üritusel liikus minu lähedal Angelina Jolie ja ma olin nagu kangestunud, et kas tõesti,» meenutas nüüd ka ise staariseisuses näitlejanna.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles