LEITUD ⟩ Vabatahtlikud otsisid Marimetsa matkarajal 29-aastast Harrit: «Tõenäosus ta elusalt leida oli suur!»

Katrin Lust
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Harri Puskar
Harri Puskar Foto: SA Kadunud

Teisipäeval kell 13.03 kirjutasime, et laupäevast saati on kadunud 29-aastane Harri Puskar, keda nähti viimati lahkumas oma Tallinna kodust. Tund aega pärast artikli avalikustamist leiti noormees üles!

Kui eile otsis Harrit Facebooki teel taga tema vend Märt, siis täna kammis Marimetsa matkarada läbi juba üle 80 vabatahtliku, sest just seal kandis nähti pühapäeva lõuna paiku Harri tundemärkidega meest.

SA Kadunud juht Aare Rüütel kammis parasjagu läbi Marimetsa matkarada, kui ta meie kõnele vastas.

«Mul on hea meel, et sa helistasid, me vajame viivitamatult meedia abi!» ütles Rüütel. «Oleme parasjagu Marimetsa matkarajal. Just siin kandis nägid kaks inimest Harri tundemärkidega meest pühapäeval räätsadega rajale sisenemas. Ilmselt läks ta matkarajal just rabasse... Meil on vaja teada, kas see mees oli Harri või keegi teine, sest välja teda siit tulemas ei nähtud.»

Aare Rüütel oli tol hetkel koos üle 80 vabatahtlikuga Marimetsas ning palus, et kui keegi tunneb ennast selles loos ära ning temaga on kõik hästi ja ta väljus matkarajalt turvaliselt, siis see isik helistaks viivitamatult numbril 661 6776.

«Meil on vaja teada, kas see inimene tuli rabast välja või mitte ja kas tegu oli Harriga,» lisas ta.

Marimetsa matkarajale sisenenud mees sarnanes tundemärkide poolest Harriga. Ta oli pikka kasvu noorem meesterahvas, kellel olid seljas tumedad riided ja kaasas seljakott.

«Meil on suur lootus, et inimene on elus, kui me ta leiame. Rabas otsimine on aga väga keeruline. Seetõttu loeb iga minut!» rääkis Rüütel ning lisas, et otsingutel osales üle 80 inimese ja kokku viis gruppi, kellest kaks kammisid läbi matkaraja osa ja kolm raba.

«Me oleme varem leidnud inimese viis päeva hiljem elusalt kraavist, nii et tõenäosus, et ta on elus, on suur!» märkis Rüütel, kelle sõnul tuli iga infokild otsimisele kasuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles