Sandra Vabarna haigestus keset puhkust koroonasse: paar pisarat, olukorraga leppimine, plaanide ümber tegemine

Elu24
Copy
Sandra Vabarna
Sandra Vabarna Foto: Mihkel Maripuu

«Paar pisarat, olukorraga leppimine, plaanide ümber tegemine ja ülejäänud puhkuse veetsime kodus,» kirjutab Trad.Attack!-i solist Sandra Vabarna ühismeedias, rääkides, et haigestus vahetult enne Saaremaale sõitmist koroonasse.

«Minu selle aasta eesmärk on puhata neli korda aastas nädal aega. Sellel ajal ei ava ma arvutit, sotsmeediat ja ei mõtle tööle,» kirjutab muusik Sandra Vabarna ühismeedias. 

Sellise eesmärgi pani ta endale seetõttu, et ta armastab oma tööd (nii muusiku kui arengutreeneri oma), aga seda enam kipub seda enda aja ja tervise arvelt tegema.

Esimene nädalane puhkus oli veebruaris Lõuna-Aafrikas, teine puhkus lõppes esmaspäeva hommikul. Kuidas läks? «Algus oli suurepärane! Käisin sõbraga matkal, magasin võrkkiiges ja vaatasime Korea filme,» rõõmustas Sandra postituses. 

Aga siis, kui naine pidi pojaga Saaremaale sõitma, sai koroonaviirus ta kätte. «Ausalt öeldes ma olin unustanud, et see tüüp veel ringi hiilib,» märkis laulja. 

«Paar pisarat, olukorraga leppimine, plaanide ümber tegemine ja ülejäänud puhkuse veetsime kodus: koristasin keldri ära, lugesin raamatuid, tegin Yagasse konto ja panin paar asja müüki ja nautisime lastega kvaliteetaega. Nüüd tagasi töölainel ja järgmine puhkus juba septembris,» jäi muusik positiivseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles