Mariupolis PS4 varastanud Vene sõdur nõuab internetis mängukonsooli omanikult koode (1)

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
PS4
PS4 Foto: tootja

Tallinnasse põgenenud Mariupoli elaniku sõnul on Vene sõdur käinud tema korteris ning varastanud lisaks kõigele muule sealt mängukonsooli PlayStation 4 (PS4). Internetis on nahaalne venelane leidnud aga konsooli omaniku üles ja nõuab nüüd temalt andmeid, et mängudesse siseneda.

Tallinnas viibiv Mariupoli elanik näitas Elu24-le oma kirjavahetust Vene sõduriga, kes on tema korteris laastamistöid teinud.

Sõdur on korterist otsinud omale head ja paremat, sealhulgas üsnagi hinnaline mängukonsool PS4. Kuigi paljusid plaadil olevaid mänge on võimalik soetada poest, siis interneti olemasolul saab mänge ka alla laadida.

Netimängudesse tuleb aga sisse logida, näiteks oma Gmaili kontoga, millega tihtipeale ühendatakse maksemeetodina ka krediitkaart, et mängu vidinaid vms juurde osta. Samas on olemas ka PS4 Plus mängud, mis on üpris kallid, kuid annavad võimaluse mängida online'is teistega koos.

Kirjavahetus PS4 varastanud Vene sõduriga.
Kirjavahetus PS4 varastanud Vene sõduriga. Foto: Erakogu

Nüüd tahab sõdur aga just ukrainlase kasutaja kaudu mängudesse sisse logida ja on otsinud konsooli omaniku kontakti, et nõuda tema paroole. «Saada PlayStation Networki kood,» kirjutas sõdur, mille peale sai konkreetse vastuse – EI!

«Mul on sinu koodi vaja, et siseneda kinnistesse mängudesse. Sinu kirjad mind ei huvita,» on sõdur üsnagi nahaalne.

Kirjavahetus PS4 varastanud Vene sõduriga.
Kirjavahetus PS4 varastanud Vene sõduriga. Foto: Erakogu
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles