Camila Cabello pahandab: jalkafännid laulsid minu esinemisest üle

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Camila Cabello UEFA Meistrite liiga mängu eel esinemas
Camila Cabello UEFA Meistrite liiga mängu eel esinemas Foto: MOLLY DARLINGTON/ Scanpix

Lauljatar Camila Cabello on pahane jalkafännide peale, kes UEFA Meistrite liiga finaali ajal laulsid oma meeskonna hümne selle asemel, et tema kuueminutilist kontserti nautida.

Camila Cabello esines Pariisi Stade de France'i laval enne UEFA Meistrite liiga finaalmängu Liverpooli ja Madridi Reali vahel. Tema etteaste ajal aga laulsid fännid staadionil oma meeskonna hümne, mitte ei nautinud tema peaaegu kuueminutilist esinemist.

«Vaatan uuesti meie esitust ja ma ei suuda uskuda, et inimesed laulsid meie esinemise ajal oma meeskonna hümni nii valjult. Mu meeskond ja mina töötasime väsimatult nii kaua, et luua õige meeleolu ja teha hea esitus,» olevat Cabello ET Canada sõnul Twitteris säutsunud.

Hiljem olevat ta aga kirjutanud, et tegelikult pole vahet ja tal on hea meel, et need, kes ikkagi kuulasid, nautisid tema esitust.

Üks Twitteri kasutaja püüdis Cabellole selgitada, miks Euroopa jalgpallifännide tähelepanu oli enne mängu hajutatud. «Lihtsalt, et sa teaksid. Euroopa spordifännid on kirglikud. Paljud fännid elavad oma klubi nimel, selle elustiili nimel,» kirjutas kasutaja. «See pole nagu USA. Nii et teie kurtmine oli päris naljakas. Pole sinu süü, aga see ei kuulu Euroopasse. Kõik on seotud fännide loodud atmosfääriga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles