Hädas üksikema veab suurärimees Oleg Grossiga vägikaigast: ma maksan seda summat elu lõpuni (1)

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Hädas üksikemal Laglel pole raha, et suurärimehele kahju korvata.
Hädas üksikemal Laglel pole raha, et suurärimehele kahju korvata. Foto: Kuvatõmmis saatest «Kuuuurija» / Ain Liiva / Elu24 kollaaž

Selle hooaja viimane «Kuuuurija» tõi televaatajateni rahahädas Pärnu üksikema, kelle 11-aastane poeg pani koos sõbraga kogemata põlema suurärimees Oleg Grossile kuuluva hoone ääres kasvanud puud, rikkudes sellega maja fassaadi. Kahjunõudest Gross ei loobu, murest murtud emal aga raha pole!

Loo peategelane, Pärnus elav Lagle kasvatab üksinda 11-aastast poega, kelle isa lahkus pere elust neli aastat tagasi päevapealt. «Seitse aastat oli ta väga hea isa, kuid neli aastat tagasi, poja seitsmendal sünnipäeval pakkis mees koti ja ütles, et ma nüüd lähen,» meenutab naine juhtunut «Kuuuurijale» ja lisab, et sellest ajast saati ei soovi lapse isa enam poja elus osaleda ei majanduslikult ega füüsiliselt. Loo teeb eriti traagiliseks see, et Lagle poja hooletust tulega mängimisest süttinud hoones peeti just sedasama sünnipäevapidu päeval, kui lapse isa ootamatult lahkus.

Üksikema Lagle.
Üksikema Lagle. Foto: Kuvatõmmis saatest «Kuuuurija»
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles