Pärnu naine ebaõnnestunud autoostust: rahast olen ilma ja autot ka pole (2)

Triin Roos
, Ajakirjanik
Copy
Ostetud auto polnud töökorras.
Ostetud auto polnud töökorras. Foto: Erakogu

Naine ostis heauskselt ühelt Haapsalu mehelt auto. Müüja lubas, et sõidukil suuremaid vigasid ei ole. Pärast ostu sooritamist aga selgus, et autoga saab sõita vaid lähima remonditöökojani. «Mida nüüd üldse teha saaks?» küsib naine ja jagab oma lugu Elu24-ga, soovides teisi inimesi hoiatada.  

Pärnus elav 27-aastane Kathy pöördus Elu24 poole suure murega. «Ostsin 27. mail Haapsalust auto, mille leidsin auto24.ee portaalist. Silma jäi Škoda Octavia (2007), mille hind oli 1950 eurot,» räägib naine, kes võttis müüjaga ühendust ja küsis, kas autot on võimalik näha ja kas selle võiks kätte saada ka 1500 euroga. Müüja vastas seepeale, et kuna auto on nii heas korras, siis on hinnaks siiski 1950 eurot. «Minu auto on remonditud ning sada protsenti hooldatud,» kinnitas müüja huvilisele.

Seepeale ütles Kathy, et ta vaatab siis autokuulutusi mujalt edasi, kuna tal on ainult 1500 eurot. Kuid müüja võttis ise uuesti Kathyga ühendust ja pakkus, et tuleb Haapsalust Pärnusse autot näitama. Kuna see päev Kathyle ei sobinud, otsustas naine ise 27. mail Haapsallu autot vaatama minna, sest müüja nõustus sõiduki müüma 1500 euroga.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles