Eesti Kosmeetikute Liidu juhatuse liige suri vaid 38-aastaselt

Elu24
Copy
Katrin Saarloo
Katrin Saarloo Foto: Gerda Carina

«Eile hilisõhtul lahkus meie seast raske haiguse tagajärjel suurepärane kolleeg, sõber, Eesti Kosmeetikute Liidu juhatuse liige Katrin Saarloo,» teatas Eesti Kosmeetikute Liit 21. mail ühismeedias.

20. mai hilisõhtul lahkus raske haiguse tagajärjel vaid 38-aastasena Eesti Kosmeetikute Liidu juhatuse liige Katrin Saarloo. «Katrini positiivsus ja rõõmsameelsus jäävad igavesti saatma mälestust temast meie südametes,» kirjutatakse Eesti Kosmeetikute Liidu Facebooki lehel.

«Sügav kaastunne perele, lähedastele sõpradele, pisipojale! Sõnu ei jätku väljendamaks kurbust, kaastunnet ja igatsust. Jääme sind igavesti armastama ja igatsema, kallis Katrin!»

Liit annab kommentaarides ka teada, et naine saadeti viimsele teekonnale 27. mail Tallinna krematooriumis. Liit lisas, et temaga hüvasti jätma tulnutel palusid lähedased viimase austuse avalduse märgiks tuua vaid ühe lõheroosa lilleõie, mis oli Katrini lemmikvärv.

«Teatan teile suure kurbusega, et eile hilisõhtul lahkus raske haiguse tagajärjel igavesse unne minu kallis eluarmastus ja abikaasa Katrin Saarloo,» kirjutas ka Katrini abikaasa Kuldar 21. mail ühismeedias.

Kuldar rääkis, et Katriniga koos veedetud aastad olid imelised ja täis päikest. «Ta jõudis näha meie pisipoja kasvamist ja esimesi samme, olla ideaalne emme ja kasuema meie suurtele lastele ning näha igas väikeses hetkes päikesekiirt... pidades ise võitlust laastava haigusega. Need päikesekiired väikese inglina jäävad meid alatiseks valgustama ja armastama ning hoidma! Puhka rahus, kallis Katrin!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles