Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KUU LOOMISE HOROSKOOP Üks väga oluline vana küsimus vajab lahendust, et elu saaks uuesti hingama

Copy
Foto: Shutterstock

Täna algas kuu loomine Kaksikutes, mis üle käbide ja kändude üritab siiski avada meis uut värsket perspektiivi ja panna elu kiiremini liikuma. Loe lähemalt, millist kuutsüklit see kuu loomine tõotab ja mida see tähendab Sinu sodiaagimärgile.

30. mail kell 14.30 algas kuu loomine Kaksikute tähemärgis. See tähendab, et on aeg luua uusi algusi suhtlemises, mõtlemises, liikumises. Kaksikud on seotud meie sõnade, mõtlemise, aga ka liikumisega, sest see on sodiaagiringi kõige kiirem ja õhulisem märk, mis järgneb kõige aeglasemale ja maisemale Sõnnile.

Ent selle kuu loomise juures on üks konks. Kaksikuid valitsev Merkuur on hetkel retrograadis ja teeb pingeaspekti Saturniga. Seetõttu ei saa me veel nii kiirelt ega kergelt liikuma, kui sooviks. Meid hoiab tagasi üks vana asi – vana koorem, kohustus, lahendamata küsimus, pagas. Kuna kuu loomine annab fookuse ja varjundi tervele 28 päeva kestvale kuutsüklile, siis paistab, et seekord on hästi oluline leida uus vaatenurk või lahendus mingile vanale või kaua aega painanud küsimusele või probleemile. Tegu võib olla mingi suhtlussituatsiooniga, mis on jäänud klaarimata. Ja vot alles siis lõpuks meel kergeneb ja elu läheb uuesti liikuma.

Tagasi üles