Ootamatult surnud Ray Liotta kihlatu: meie keemia oli parimal moel metsik

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy

Hollywoodi näitleja ja filmi «Omad poisid» («Goodfellas») staar Ray Liotta suri ootamatult möödunud nädalal. Mõned päevad hiljem pühendas Liotta kihlatu näitlejale südamliku postituse.

80ndatel näitlejakarjääri alustanud Ray Liotta suri 26. mail une pealt Dominikaani Vabariigis, kus ta viibis filmivõtete pärast. Ta oli 67-aastane. Näitleja esindaja kinnitas samal päeval kurba uudist, kuid rohkem detaile ta Liotta surma kohta lisada ei osanud.

Näitlejat jääb igatsema ka kihlatu, 47-aastane Jacy Nittolo, kellega Liotta peagi abielluma pidi. Mõned päevad pärast Liotta surma pühendas tema kihlatu mehele südamliku postituse.

«Mu elu neil viimastel aastatel on olnud maagiline. Rat ja mina jagame sügavat armastust, mida pean oma südames igavesti kalliks,» alustas Nittolo enda postitust. «Me naersime iga päev ja olime lahutamatud. Meie keemia oli parimal moel metsik. Ta oli minu jaoks kogu maailm ja me ei saanud üksteisest küllalt. Armastus, millest igaüks unistab.»

Nittolo jätkas, et Liotta oli kõige kaunim inimene, nii seest kui väljast, keda ta eales oli tundnud.

Liotta ja Nittolo kohtusid tänu oma lastele, kes nad paari panid, vahendab Page Six. Näitleja avaldas möödunud aasta sügisel antud intervjuus, et algul ei tahtnud Nittolo temaga midagi pistmist teha ja Liotta ise ei olnud väga vaimustuses sellest, et ta oleks enda vanuses hakanud kasvatama naise kümneaastast last. 

Armastus sai aga võitu ning neist sai paar. 2020. aasta detsembris nad ka kihlusid. Peagi plaanisid nad abielluda, kuid saatusel olid kahjuks teised plaanid. Ühismeedias nimetas Niotto Liottat paar aastat tagasi oma elu armastuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles