Ants Rootslane: olen endine kiindumishäirega laps

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Ants Rootslane.
Ants Rootslane. Foto: Erakogu

Hüpnotisöör Ants Rootslane võtab Instagrami postituses ette kiindumishäire ning kinnitab, et ka tema on olnud üks nende seast. «Ma armastan seda ebatäiuslikkust,» lisab ta.

«Ma olen endine kiindumishäirega laps,» alustab hüpnotisöör Ants Rootslane oma postitust. 

Väidetavalt pidid enamasti kõik lahutatud perede lapsed olema kiindumishäirega. Üks spetsialist olevat Rootslasele öelnud, et see on elukestev ja seda on üldjuhul ka raske muuta. Noormees ise selles väites aga väga kindel ei ole.

Kiindumishäirega inimesed pidid sageli lubama teha endaga igasugu asju, aru saamata, et need ei ole mitte tema hüvanguks, vaid teiste. Ühesõnaga üsnagi ärakasutatav isik.

«Kiindumishäirega inimene tõmbab ligi kolmnurgastatud suhteid, kus hakkab olema vahendaja ja pingekolde maandaja, kogudes samal ajal kõik enese sisse. Ühel hetkel, kui läheb liiga paljuks, lennutab ta need inimesed kuu peale,» lisab Rootslane.

«Ma tunnen, et olen täna selle kiindumishäire seljatanud. Ma usaldan endiselt inimesi tavamõistes võibolla liialt palju, aga keda siis veel peaks usaldama. Ma usaldan kõike, mida inimene mulle teeb ja mina talle. Vahet pole, kas pakub armastust või viha,» armastavat hüpnotisöör seda ebatäiuslikkust.

Ta lubab neil tunnetel olla nii, nagu need on, sest elu olevatki tunnete kogumiseks. «Seepärast ajan hea meelega kedagi alati vihaseks, kedagi teen rõõmsaks. Lihtsalt elu, ei midagi enamat. Austa oma elu ja oma tundeid. Saa oma tunnetega ühendust, jaga inimestega oma kogemust, sest meil pole isiklikke lugusid. On meie kõigi lood. Me oleme tervik, mis on eraldatud kehade kaudu,» jagab ta oma mõtteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles