FOTOD ⟩ Vallatu puhkus Bahama saartel! 41-aastane Paris Hilton on endiselt ideaalses vormis

Elu24
Copy
Paris Hilton
Paris Hilton Foto: Hasan Bratic/Hasan Bratic/SIPA

Seltskonnatäht Paris Hilton jagas kauneid kaadreid puhkusest Bahama saartel.

Seltskonnastaar, ärinaine ja DJ Paris Hilton mõnules Bahama saartel ning jagas eredamaid hetki puhkusest ka oma fännidega. 

Tuleb tunnistada, et aasta alguses oma 41. sünnipäeva tähistanud Hilton on pealtnäha täpselt sama imelises vormis nagu 20 aastat tagasi.

Seda kinnitab ka see, et naise fännid valasid tema bikiinipildid komplimentidega üle! «Imeline!» ja «Nii kaunis!» meelitati Hiltonit.

Neli kihlust, üks pulm

Paris Hilton abiellus möödunud sügisel oma kallima Carter Reumiga. Paar tegi suhte ametlikuks 2020. aasta aprillis ja kihlus tänavu aasta veebruaris, päev enne valentinipäeva. Mõni päev hiljem tähistas Paris oma 40. sünnipäeva.

«Kui sa kohtad oma hingesugulast, siis sa lihtsalt tead seda. Sa tunned seda,» kirjutas Paris pärast kihlumist. «Mu eluarmastus ja mina oleme koos olnud alates meie esimesest kohtingust.» Carter tegi abieluettepaneku kihlasõrmusega, mille disainis kuulus ehtekunstnik Jean Dousset.

Pulmapäeval avaldas Paris Instagramis ka kauni foto koos lausega «Minu igavesti algab täna». Märksõnades mainis seltskonnastaar, et on äsja abiellunud.

Hiltoni suhetest saab pikemalt lugeda SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles