VIDEO ⟩ Kas tõesti ennustas Marilyn Kerro ahvirõugete tulekut juba aasta tagasi?

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Marilyn Kerro.
Marilyn Kerro. Foto: Kuvatõmmis videost

Tiktokis levib video Marilyn Kerro aastatagusest ennustusest, mille selgeltnägija oma Youtube'i blogis avaldas. Juba siis rääkis naine, et peale koroonat on saabumas rõugete moodi uus viirus.

Kuna koroona oli juba maailma vallutanud ja inimesed eluraskuste tõttu lausa nurka surutud, oli palju küsimusi selgeltnägijale Marilyn Kerrole, mida toob tulevik sel teemal.

Loomulikult lootsid inimesed, et õige pea saab kõik läbi ning on võimalik tavaelu juurde naasta. Eks seetõttu tihti ka selgeltnägija poole pöörduti, et saada kauaoodatud vastust.

Inimeste sõnul lõpetas Ukraina sõda justkui koroonaajastu, kuid levimas on uudised ohtlikest ahvirõugetest. Nüüd on Kerro tähelepanelikud fännid toonud esile selgeltnägija aastataguse ennustuse, kus naine rääkis, et uus viirus on tulemas.

«Me saame natuke hinge tõmmata ja siis leitakse meil jälle uus viirusetüvi, vana asi, mis tuleb uues kuues tagasi,» räägib Kerro oma ennustusvideos. Kuigi ta vihjab lastehaigusele, mis on väidetavalt õige pea taas kanda kinnitamas, nagu seda olid ka leetrid, siis ometi tunneb Kerro videoennustuses, et tegu on mingi sügeleva haigusega.

Ta jõuab oma mõtetes rõugeteni. «Siin tulevad need rõuged kuidagi tugevamalt, hullemalt ja võimsamalt,» täpsustab ta oma ennustust.

Nüüd usutakse, et Marilyn Kerro rääkis hoopiski ahvirõugetest ning kardetakse uusi piiranguid.

@kendrakatrina

Mis sa arvad sellest kõigest?

♬ original sound - Kendra Katrina

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles