Tartus läks jalakäija ja autojuhi vahel kähmluseks

Katrin Lust
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Rusikas. Pilt on illustreeriv.
Rusikas. Pilt on illustreeriv. Foto: Remo Tõnismäe

Täna lõuna paiku tehti «Märgatud24 Tartus» Facebooki grupis postitus, mille järgi ründas üks meesterahvas alaealist noormeest. Väidetavalt olevat autojuht jalakäijat löönud mitte millegi eest rusikaga pähe ja nüüd otsitakse lööjat linna peal taga. «Mina saan nii aru, et ta ei teinud mitte midagi valesti!» ütles noormehe ema Elu24-le, «Aga sai rusikaga!» Politseid on samuti sündmusest teavitatud.

Täpsemalt postitati Facebooki grupis «Märgatud24 Tartus» sõnum, millega loodeti vägivaldne mees tabada. Nimelt olevat ajavahemikus 13.25-13.30 üks meesterahvas Võru-Alasi ristmikul kallale läinud noormehele, kes ületas parasjagu rohelise tulega sõiduteed. Meesterahvas, kes alaealist ründas sõitis väidetavalt Volvoga ning tema kohta on tehtud ka avaldus politseisse.

«Mina saan aru nii, et minu poeg ületas rohelise tulega teed ja siis mingi autojuht sõitis sealt mööda ja oleks ta peaaegu alla ajanud...» rääkis Elu24-le 17-aastase noormehe ema, «Autojuht oli oma auto siis kinni pidanud, tuli sealt välja ja virutas mu pojale rusikaga vastu nägu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles