Kunstiõpetuse õpetaja Raul Voskressenski sattus Hiiumaale elama saatuse tahtel. Nüüd õpetab ta lastele Käina koolis maalimist ning kasvatab üksi 4-aastast poega, kelle ema valvab nende üle pilvepiirilt. Raul rääkis Elu24-le leinaga toimetulekust, lapse kasvatamisest, õpetajatööst ning elust Hiiumaal.

Mitte kuidagi poleks Tartust pärit Raul Voskressenski (37) osanud arvata, et elu sellise pöörde võtab. «Noore inimesena mõtled ikka, et aega on. Jõuab igale poole minna ja kõike teha,» sõnab Raul, kelle lapsepõlv ning kooliaeg möödusid Tartus. Ülikooli läks noormees Tallinnasse, kus asus õppima kunstiõpetust. «Bakalaureuseõpe sai lõpetatud ning edasi läksin magistrisse, kuid see on praeguseni pooleli,» avaldab Raul ja tõdeb, et töö ja lapse kõrvalt on väga keeruline õpingutega tegeleda.    

Tallinna Ülikoolis kohtus Raul ka oma tulevase naise Kerliga, kes õppis käsitöö ja kodunduse eriala. «Naisega kohtusime ühel peol. Ta komistas mu otsa ja mina ei lasknud teda lahti ja tal polnud selle vastu midagi,» meenutab mees esimest meeleolukat kohtumist. «See jäi selleks toredaks looks. Hiljem saime juhuslikult kokku ning hakkasime rohkem suhtlema. Olime koos peaaegu kaheksa aastat.»

Kommentaarid
Copy