Suri Hollywoodi näitleja Ray Liotta

Elu24
Copy
USA näitleja Ray Liotta.
USA näitleja Ray Liotta. Foto: IMAGO/John Palmer/MediaPunch/IMAGO/MediaPunch/Scanpix

Filmidest «Omad poisid» ja «Ühe abielu lugu» tuntud USA näitleja Ray Liotta suri 67-aastaselt. 

80ndatel oma näitlejakarjääri alustanud Ray Liotta suri une pealt Dominikaani Vabariigis, kus ta viibis filmivõtete pärast, vahendab Deadline. Ta oli 67-aastane. Näitleja esindaja kinnitas kurba uudist The Hollywood Reporterile. Rohkem detaile näitleja surma kohta tema esindaja lisada ei osanud. 

New Jersey osariigis sündinud Ray Liotta kasvas üles oma kasuvanematega, kes tulevase näitleja kuuekuuselt lapsendasid. Näitlemist hakkas ta õppima Miami ülikoolis. Oma karjääri algusaastatel mängis ta peamiselt telesarjades. 

Oma esimese filmirolli sai ta 1986. aastal mustas komöödias «Something Wild», mille eest sai ta kriitikutelt ohtralt kiita. Sellele järgnesid paar väiksemat filmirolli, sealhulgas ka 1989. aasta filmis «Unistuste väli», mis osutus üllatavalt menukaks. 

Liotta läbimurde rolliks võib aga pidada 1990. aasta Martin Scorsese krimifilmi «Omad poisid». Ta tegi oma karjääri jooksul kaasa ligi 130 projektis nii suurel kui väikesel ekraanil. 2005. aastal võitis ta külalisrolli eest draamasarjas «ER» Emmy-auhinna.

Ootamatult siit ilmast lahkunud Liottal oli parasjagu käsil mitu projekti. IMDb andmebaasi kohaselt oli Liottal tulemas kolm filmi, mille võtted veel käisid. Üheks neist on «Dangerous Waters», mille võtteperioodil Liotta ootamatult suri.

Juulis esilinastub telesari «Black Bird», kus Liotta kõigis kuues osas kaasa teeb.

Aastatel 1997 kuni 2004 oli Liotta abielus filmiprodutsendi Michelle GRace'iga. Kooselust on paaril 1998. aastal sündinud tütar Karsen Liotta, kes samuti näitlemisega tegeleb.

Näitlejat jääb aga igatsema ka kihlatu Jacy Nittolo, kellega Liotta peagi abielluma pidi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles