EBAMAISED FOTOD «Mina Marsil!» Moelooja Liisi Eesmaa külastas armastatud hittfilmi võttepaiku

Elu24
Copy
Liisi Eesmaa, Kuldnõela nominent 2023
Liisi Eesmaa, Kuldnõela nominent 2023 Foto: Erakogu

Moelooja Liisi Eesmaa jagab ühismeedias ebamaiselt kauneid kaadreid Jordaaniast, täpsemalt kuus Oscarit napsanud hittfilmi «Düün» võttepaigast.

Liisi Eesmaa postitas Instagrami imelised jäädvustused Jordaania kõrbest, kus filmiti ka Oscaritega pärjatud linateos «Düün».

«Mina planeedil Mars!» õhkab Eesmaa kõnealuses postituses. «Miljonid erinevad iidsed kivid ja miljardid liivagraanulid kuuma päikese all. Milline kogemus!»

Vaata kauneid jäädvustusi Jordaaniast allpool!

Kuus Oscarit pälvinud Denis Villeneuve’i lavastatud Warner Bros. Picturesi ja Legendary Picturesi film «Düün» põhineb Frank Herberti samanimelisel bestselleril.

«Düün» on müütiline ja emotsionaalne kangelaseks kujunemise lugu. Paul Atreides on nutikas ja andekas noormees, keda ootab talle endale hoomamatu vägev saatus. Oma pere ja rahva tuleviku tagamiseks tuleb tal universumi kõige ohtlikumale planeedile rännata. Kui kurjad jõud asuvad võitlema planeedil asuva hinnalisima ressursi – inimkonna suurima potentsiaali valla päästva eseme - varu pärast, jäävad ellu vaid need, kes suudavad oma hirmudest jagu saada.

«Düüni» filmiti Ungaris ja Jordaanias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles