ARMSAD KAADRID ⟩ Nele-Liis Vaiksoo tähistab tütre sünnipäeva Itaalias

Elu24
Copy
Nele-Liis Vaiksoo
Nele-Liis Vaiksoo Foto: Raul Mee

Lauljatar Nele-Liis Vaiksoo naudib perega mõnusat puhkust Itaalias, kus tähistatakse täna ka pisitütre Loore Maria sünnipäeva!

«Meie armas printsess Loore Maria tähistab täna oma teist sünnipäeva! Loodan, et tal jätkub ka edaspidi seda tohutut rõõmu, energiat ja uudishimu, millega jätkuvalt imelist maailma avastada!» teatab näitlev lauljatar Nele-Liis Vaiksoo (38) ühismeediasse tehtud postituses. 

Hetkel veedab pere mõnusat puhkust Itaalias, kus tähistatakse ka Loore Maria sünnipäeva. Vaata armsaid jäädvustusi otse Itaaliast allpool!

Treenib elu esimeseks Ironmaniks

Alles mõne aja eest vahendas Elu24, et laulja Nele-Liis Vaiksoo treenib usinalt koos saatejuhi Andres Puusepaga Tallinnas toimuvaks 70.3 Ironmaniks.

«Mulle meeldib selle asja psühholoogiline pool. See rahulolutunne, kui sellega hakkama saad,» tõdes laulja.

Nele-Liis avaldas, et praegu on tal viis treeningut nädalas. Neist kaks on ujumis-, kaks ratta- ja üks jooksutrenn. «Verised põlved ja küünarnukid on vähemalt minul igapäevased,» tunnistas ta naerdes.

Kuigi rattaga kukkumist on palju, on laulja sõnul raskeim ala siiski jooksmine. «Kohe üldse ei meeldi see jooksmine,» tunnistas Nele-Liis ja ütles, et kui jalad ei kanna, siis rullib Ironmani finišisse. «Eks ole näha, mis saama hakkab. Loodan, et tohutu turbo tuleb sel päeval.»

Ironmanile antakse start 7. augustil. Kuigi kindlat ajalist eesmärki Nele-Liis omale seadnud ei ole, tõdes ta, et kui lõpetab 7 tunni ja 15 minutiga, on ta väga rahul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles