Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

NÄITLEJAST MUUSIKUKS Sander Rebane andis välja oma esimese singli

Copy
Sander Rebane
Sander Rebane Foto: Erakogu/ SANDER REBANE

Kolmapäevases saates «Õhtu» avaldas seni näitlemisega tegelenud Sander Rebane oma esimese singli. Tuleb välja, et noormees õpib juba mõnda aega muusikaproduktsiooni.

Sander Rebane  on juba üle aasta nokitsenud uue eriala kallal. Nimelt õpib ta Georg Otsa nimelises muusikakoolis juba pikemat aega muusikaproduktsiooni eriala. Saates «Õhtu» avaldas ta oma esimese singli, mida ta reedel oma lõputööna lausa kaitsma peab.

Muusiku tiitlit Rebane endale aga veel ei taha. «Seda tiitlit olen nõus kandma võibolla alles viie või kümne aasta pärast,» lisas ta. Muusikaga on ta tegelenud lausa poolteist aastat igapäevasel ja seda igal võimalusel ka töö kõrvalt.

Muusikaproduktsiooni pisiku sai ta ühelt oma sõbral, kelle tööd kõrvalt vaadates tekkis tal suur huvi ja soov seda omal käel proovida.

Algatuseks tegi ta väikeseid demosid, mida oma lähedastele sõpradele esitas. «Kuigi ma usaldan neid väga, oli mu pulss alati 180,» muigab ta.

Tegelikult on muusikapisik temas olnud juba ammu. «Meie suguvõsas oli selline komme, et kõik lapsed pidid muusikakooli minema. Mind pandi sinna juba viieaastaselt muusikakooli klaverit õppima,» täpsustab Rebane.

Klaverit ei tahtnud ta aga kohe üldse mitte õppida, mistõttu jäi see soiku. Sakku kolides soovis ta väga saksofoni mängima õppida, kuid sellele eelnevalt tuli selgeks saada klarnet, mis noormehele kohe üldse ei meeldinud. Nii valetaski ta oma emale, et tema näpud on selleks liiga lühikesed- kindlasti ema ei uskunud teda, kuid muusikakoolis ta enam ei käinud.

Siiski muusikakaugeks ta ei jäänud. Umbes 13-aastaselt tegi ta oma esimese räpiloo, milles ta rääkis oma halvasti lõhnavast klassivennast. «Õnneks see klassivennani ei jõudnud,» on tal ilmselgelt natukene häbi.

Artisti nimeks sai Rebasel nüüd SASS, mille alt ta avaldab õige pea kõik oma koolitööd, kuid enne on need vaja ka koolis ära kaitsta.

Tagasi üles