Kate Moss: Johnny Depp pole mind eales löönud ega lükanud trepist alla!

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Kate Moss
Kate Moss Foto: Evan Agostini/ Scanpix

Amber Heard tõi tunnistajapingis välja kuulujutu, nagu oleks Johnny Depp oma endise kallima Kate Mossi kunagi trepist alla lükanud ning tal endal olevat sarnane situatsioon mehega tekkinud. Moss tegi aga nüüd suu lahti ja rääkis, mis nende suhte ajal Deppiga tegelikult toimus.

Kolmapäeva varahommikusel Amber Heardi  ja Johnny Deppi kohtuistungil võttis lõpuks sõna ka 48-aastane Briti modell Kate Moss, kes 1990ndate alguses Deppiga suhtes oli.

Eelmine kord, kui Heard ütlusi andis, tõi ta välja Mossi, väites, et Depp olevat naist trepist alla lükanud, mis peale Deppi meeskond kohtusaalis rõõmuhõiskeid tegema hakkas. Juba siis uskusid mehe fännid, et see annab võimaluse tuua tunnistama ka Mossi. Just nii see läkski.

Moss andis tunnistusi videosilla vahendusel, kinnitades, et Depp ei ole tema suhtes eales vägivaldne olnud ega teda trepist alla lükanud. Jamaica kuurordis olevat ta ise kukkunud ning kellegi teise pahatahtlikku kätt mängus ei olevat olnud.

«Me lahkusime toast ja Johnny lahkus isegi enne mind. Oli olnud vihmasadu, libisesin trepist alla ja tegin seljale haiget,» ütles ta vande all. «Ma karjusin, sest ma ei teadnud, mis minuga juhtus, ja mul oli valus. Ta jooksis tagasi, et mind aidata ja viis mu tuppa ja andis mulle arstiabi,» toob ta välja hoopiski selle, et Depp oli kiire teda abistama.

«Ta ei tõuganud mind kunagi, ei löönud jalaga ega visanud trepist alla,» lisas Moss.

Heardi meeskond Mossile ristküsitlust miskipärast aga ei teinud, kirjutab People.

Kate Moss ja Johnny Depp 1997.
Kate Moss ja Johnny Depp 1997. Foto: Phil Loftus/Capital Pictures/ Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles