Endise Playboy tähe Coco Austini kuueaastane tütar kasutab siiani lapsekäru

Elu24
Copy
Coco Austin koos oma tütre Chaneliga 2018. aasta novembris.
Coco Austin koos oma tütre Chaneliga 2018. aasta novembris. Foto: MPI99/Capital Pictures/Scanpix

Internetirahvas on endise Playboy tähe Coco Austin (43) peale jälle pahane ja taaskord on probleemiga seotud naise tütar. Seekord on probleemiks see, et Coco kuueaastane tütar kasutab siiani väikelastele mõeldud käru. 

Coco Austin on netirahva jälle välja vihastanud. Seekord on probleemiks tõsiasi, et endine Playboy täht oma kuueaastast siiani lapsekärus ringi lükkab.

Nimelt jagas Coco paar päeva tagasi oma Instagramis perepilti, kus ta seisab räpparist abikaasa Ice-T kõrval ja nende tütar Chanel istub kärus. «Jalutuskäik läbi poodide. Chanel on nii tüdinenud, kui ta just midagi ägedat ei näe,» kirjeldas Coco postituse pealkirjas.

Netirahvas aga väidab, et Coco tütar on pole ostlemisest tüdinenud vaid lapsekärust. «Kas ta pole mitte kuueaastane? Ta peaks olema lapsekärust välja kasvanud!?»

«Mõistan, et ta on sinu laps, aga sa pead laskma tal suureks kasvada,» lisas teine ja lisas: «Mul on kuueaastane, kes on temast väiksemat kasvu, ja ta pole aastaid lapsekärus olnud.»

Populaarseim kommentaar on aga veidi sarkastiline: «Kutid, ta on kõigest 78-kuune. Ärme lähe nüüd hulluks.»

Küllap ei lähe aga negatiivsed kommentaarid Cocole korda, sest ta on varemgi sarnast tagasisidet saanud.

Möödunud aastal kirjutas Elu24, et endine Playboy täht saab jätkuvalt internetirahvalt sugeda, kuna ta imetab oma viieaastast tütart. Alles 2020. aastal ennast kaitsnud Coco tõdes toona, et tütrele meeldivad tema rinnad siiani.

Coco ja abikaasa Ice-T on enda vastuolulisi kasvatusmeetodeid kaitsnud alates 2019. aastast. Toona avaldas paar, et nad magavad oma tütrega samas voodis, vahendab Page Six

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles