Diskodiiva Nancy oma sünnipäeva hommikul: kingitusi ma ei oota, kuid lilledest pole mitte kunagi küllalt!

Raadio Elmar
Copy
Nancy
Nancy Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Täna, 23. mail tähistab sünnipäeva lauljatar Nancy Himma, esinejanimega Nancy. Raadio Elmar hommikuprogrammis «Ärka, kaunis maa!» rääkis sünnipäevalaps, mida ta ootab kingitusteks ja milline on tema pidupäeva rutiin.

«Suur tänu õnnesoovide eest, raadio Elmar! Mu hommik alles algas. Just toibun ärkamisest ja võtan õnnitlusi vastu,» märkis Nancy rõõmsalt oma sünnipäeva hommikutundidel. 

Lauljatar kirjeldas, millised näevad välja tema tavapärased sünnipäevad. «Peale ärkamist meeldib mulle rahulikult toibuda, olla veidike omaette. Seejärel võtan väikese jalutuskäigu ette. Sellele järgneb kindlasti hea hommikusöök ja hiljem lähen oma lähedastega õhtusöögile. Üllatusi pole mulle eriti tehtud, viimati oli vist aastaid tagasi,» sõnas ta.

«Kingituste osas mul mingeid erisoove pole. Kõik on alati vaba valik. Päris ausalt öeldes, ma ei ootagi kingitusi. Küll aga lilli! Nendest pole mitte kunagi küllalt,» jagas ta vihjeid sõpradele ja lähedastele.

Nancy avaldas, et tema argipäevad on hetkel täidetud tavapäraste toimetustega ja esinemiste kõrvalt naudib ta meelsasti äsja alanud kevadet. «Vaatan, kas midagi saaks kasvama panna! Eriti meeldib mulle aga metsas jalutamas käia,» sõnas ta.

«Uut muusikat ma avaldada ei plaani. Hetkel mul sellist tunnet või vajadust pole. Suvi aga tõotab tulla päris huvitav - esinemisi jagub! Tunnen rõõmu avalike ülesastumiste üle,» rääkis lauljatar.

Raadio Elmar hommikuprogrammis kõlas sünnipäevalapse auks hittlugu «Aeg peatub». «Oi! Selle loo avaldamisest on ikka nii palju aega möödas. Mäletan, et kui see välja tuli, oli entusiasm eriti suur. Tantsulise osa jaoks tegime päevas neli kuni viis tundi trenni. See oli vahva aeg. Eelmisel aastal saime esinemise raames kogu seltskonnaga taas kokku, meie ühine vibe oli täitsa sama,» märkis ta õnnelikult.

Nancy kirjeldas, et fännid tulevad ka nüüd tema esinemiste ajal juttu ajama, küsitakse soovilugusid ja jagatakse muljeid aastatetagustest kogemustest. «Esinemiste ajal küsitakse lugusid «Hellalt hoia mind», «Pilgud ja nooled» ning «Mul luba loota». Aga loomulikult, ka laul «Aeg peatub» on alatasa soovinimekirjas,» sõnas Nancy raadio Elmar hommikuprogrammis.

Kuula intervjuud SIIN

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles