MISSIDRAAMA ⟩ Kahtlased rahatehingud ja uus tüdruk: Eestit Miss Globalil esindama pidanud Merylin Nau räägib suu puhtaks

Elu24
Copy
Miss Global Estonia 2021 Merylin Nau.
Miss Global Estonia 2021 Merylin Nau. Foto: Erakogu

Mai lõpus pidi Indoneesias toimuma Miss Global võistlus ja Eestit pidi seal esindama Merylin Nau. Nüüd on Nau aga hoopiski teisel pool Atlandi ookeani USA-s ning missivõistlusele ta ei lähe. 

Missivõistlusest oleme kirjutanud juba varsti aasta aega ning sellel ei paista tulevat lõppu. Endine tõsielustaar ja suunamudija Merylin Nau teatas mullu 9. juulil õnnelikult, et esindab Eestit Miss Global võistlusel. «Asi on ametlik!» rõõmustas Nau toona.

Siis pidi võistlus toimuma Indoneesias 30. augustist kuni 13. septembrini. Mõni tund hiljem teatas kaunitar Instagrami loos, et missivõistlus lükkub edasi ja toimub 5. kuni 20. novembrini. Seda seetõttu, et koroonajuhtumid olid Aasias kasvujoones. Hiljem lükati võistlust veelgi edasi ning praegu peaks see toimuma mai lõpus.

Nüüd on kauaoodatud mai lõpp käes, ent Merylin Nau on Indoneesia asemel, kus võistlus toimuma peaks, põrutanud hoopiski Ameerika Ühendriikidesse.

Naine on pikalt õrritanud, et räägib välja suure «missidraama». Nüüd ta seda siis lõpuks ka tegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles