FOTO ⟩ Christin-Amani Kiivikas jagas pisipoja minisünnipäeva puhul armsat jäädvustust

Elu24
Copy
Christin-Amani Kiivikas
Christin-Amani Kiivikas Foto: Erakogu

Christin-Amani Kiivika poeg Johan-Even tähistab juba viiendat minisünnipäeva!

«Mu elu armastus,» kirjutab 22. detsembril pisipoja ilmale toonud bikiinifitnessiga tegelev Christin-Amani ühismeediasse postitatud pildi pealkirjas. 

«Oleme äärmiselt õnnelikud ning raske on sõnadesse oma emotsioone panna! Väga suureks toeks on olnud nii minu kui ka kaaslase perekond!» sõnas Christin-Amani Elu24-le, kui pisipõnn ilmavalgust nägi. «Selline tunne, et kas päriselt ka ta oli minuga koos üheksa kuud ja nüüd päriselt on ta meiega siin füüsilises maailmas,» lisas ta.

Noorsportlase kallim on ehitusvallas töötav Siim Haljand. Noored olid olnud koos kuus kuud, kui Christin-Amani lapseootusest teatas. Üksteist tunti aga juba varem.

«Oleme teineteist teadnud juba aastaid, ta oli mu vanema venna sõber,» selgitas Christin-Amani eelmise aasta lõpus.

Ta ütles suvel Elu24-le, et varjas avalikkuse eest rasedust, kuna soovis pikemalt privaatsust nautida. Seetõttu polnud ta ka ühismeediasse nii palju postitanud. «Mul hakkab kohe viies kuu tegelikult, pool teekonnast on läbitud,» sõnas ta juuli lõpus.

Neiu sõnul teadsid lapseootusest lähedased ja sõbrad, kuid keegi saladust välja ei lobisenud. «Keegi pole otseselt küsima tulnud, kas ootan beebit. Ise mõtlesin, et kui alguskuudel polnud kõht visuaalselt seda kuju võtnud, siis mõnel jäi mulje, et mul on hooajaväline aeg ja naudin elu,» naeris Christin-Amani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles